2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست
من ..........و همسرم ........ مقیم کشور......... ،میخواهم مادرم .......... متولد.......... به شماره شناسنامه...... وشماره ملی.............. را از تاریخ ٠.... تا ...... به مدت یک ماه به اینجا دعوت نمایم ..بدینوسیله لطفا با بررسی مدارک موجود با درخواست بنده موافقت بفرمایید.
من مامان یه شوالیه و پرنسس هستم ،،،خدایااا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ..........و همسرم ........ مقیم کشور......... ،میخواهم مادرم .......... متولد.......... به شماره شناسنامه...... وشماره ملی.............. را از تاریخ ٠.... تا ...... به مدت یک ماه به اینجا دعوت نمایم ..بدینوسیله لطفا با بررسی مدارک موجود با درخواست بنده موافقت بفرمایید.
Hiermit wuerden wir, ...., und ,...., meine Mutter , ....., Geboren am....,....,.... in...... mit der Ausweis-Nummer .... von .....,....,..... bis ......,....,.... (fuer einen Monat) bei uns einladen...

Die Saemtliche Papiere sind in Anlage verfuegbar.

فریبا جان اونجوری که شما نوشتی نمینویسن. همونجوری میخوای؟ چرا شماره پاسپورت نمیدین؟ ملی و شناسنامه اینجا بدرد نمیخوره، البته من نمیدونم برای چکاری احتیاج دارین.

بفارسی اینجوری نوشتم که : بدینوسیله ما ..... و ..... (اسمتونو بنویسین) مشتاقانه از مادرم (اسم مادرتون) متولد تاریخ ....،...،...، در ....... با شماره کارت شناسایی ...... (البته اگر پاس بنویسین باید االماانیشو عوض کنیم) پیش خودمون دعوت میکنیم. (اینجوری مینویسن تو آلمانی). مدارک موجود ضمیمه شده است.

امیدوارم که درست باشه. همسرم موتواسفانه نیستش که بهش نشون بدم، ولی فکر میکنم درسته.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
میخوام مامانم رو دعوت کنم ،اینو به عنوان دعوت نامه میخوام .لطفا یه جیز خوب برام بذارید چون باره اوله میخواییم دعوت نامه بفرستیم...
نیلوفر آبی جان آزمایش غربالگری سه ماهه اول رو خودت اگر بخوای انجام میدن یا اینکه با توجه به سوابق خودت و شوهرت و سن و سالتون و اینا ترجیح بدن یه سری موارد رو بررسی کنن .... البته اگر دکتر تشخیص بده که لازمه نمی دونم چطوری میشه ولی اگر به درخواست خودتون باشه بیمه هزینه اش رو نمیده.
سونوی غربالگری سری دوم رو ( ّFeindiagnostik ) توی بعضی از استانها کلاً بیمه پولش رو میده و برای همه انجام میدن ولی تو بعضی استان ها اگر بخوای انجام بدی خودت باید هزینه کنی.
فریبا جان همونجا نوشتم المانیشو دیگه. ولی اون دعوت نامه ای که سفارت میخاد، همونی که ماهرخ جون میگه، باید بری اداره خارجیها مدارک ببری، فیش حقوقی ببری و اونها بهت میدن. در اصل بیمه نامه مالیاتی هست، البته بیمه نه.. فارسیش چی میشه؟ یعنی اینکه گواهی هست که شما خرج مادرتو قبول میکنی.

ماهرخ جون خوبی؟

آزمایشها بالای ۳۴ سال مجانی ولی زیر ۳۴ سال خودت باید پول بدی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسی پارمیدا جون... کم کم داره بارداری وارد مرحلهء سختش میشه و هر روز یه حکایت تازه دارم . البته ناشکری نمی کنم بارداری سالم و نرمالی داشتم تا اینجا ولی خب دیگه.....

شما چطورید ؟ کی برمی گردید آلمان ؟ وقتی برگردید کجا ساکن میشید ؟‌فکر کنم گفتی آلمان شرقی ، آره ؟
چرا سخت؟ این مرحله هم بسلامتی میگذره عزیزم، نگران نباش.

ما که فعلا فکر میکنم ?-? سالی اینجا باشیم البته فکر میکنم جا که بیوفتیم ? ماه ? بار برنامه بذاریم بیایم آلمان. همین الان هم همسرم میگه با آرین برو، ولی الان نمیشه کلی کار دارم، اول سپتامبر اسبابکشی دارم که البته ممکنه ? هفته دیگه اینکارو انجام بدیم، ولی خیلی کار هست و کانتینر وسایلمون از آلمان همین روزهاست که برسه.

دعا کنین فرشام سالم باشن... از نگرانی دارم میمیرم، خیلی دوسشون دارم.

دلم خیلی برای آلمان تنگ شده،ی جورایی مثل وطنم میمونه. همه چیزشو دوست دارم. فقط سرماش میره رو نرو، ولی خوب اینقدر خوبه که سرما بهش بخشیده میشه.