2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490758 بازدید | 6289 پست
نه عزیزم دقیقن نمیدونم چون من ۵ سال پیش باردار بودم، ولی فکر میکنم چیزی حدود ۲۲۰ یا ۲۴۰ یورو بود. که من انجام ندادم. تو ۵ ماهگی خودشون یک آزمایش میگیرن و یک چیزهایی هم از همین آزمایش, آزمایش میکنن، دیگه من فقط همونو دادم مجانی هم بود.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانوما کی تجربهء اسباب کشی شهر به شهر رو داشته ؟ من اصلاً نمی دونم از کجا باید شروع کنم ... برای اسباب کشی یه شرکت محلی رو انتخاب کنم یا این شرکتای بزرگ رو ؟ کدوم به صرفه تره ؟ ( مسیر خیلی دوره از شمال آلمان به جنوب )

اصلاً کلاً یه کی به من بگه چیکار کنم !
ماهرخ من اسباب کشی از غرب به جنوب آلمان رو داشتم... زنگ زدیم به یه شرکت...خودشون چند روز قبلش برامون کارتن آوردند تا ما وسایلمون رو توش بذاریم حتی کارتنهای مخصوص لباس هم بود با چوب لباسی... بعد خودشون روز موعود میان همه وسایل رو بار میزنن و در محل میارن میذارن داخل منزل جدید... راحت
yesterday you said tomorrow....just do it
سلام،

ساحل جون من از دیشب که نوشتی تا ساعت ? فکر کردم، ببین فکر کنم اونی که تیراست شبرنگه... یعنی تو تاریکی حلقه بالاش روشنه و میتونی ببینیش... اگر اینجوری باشه خوبه.. آرین یک پسونک اینجوری داشت، خیلی بدرد میخورد، چون شبه که از دهانش مینداختش بیرون و گریه میکرد، زود پیداش میکردم، نباید تو تاریکی ? ساعت میگشتم دنبالش.

ماهرخ جون، ما اسبابکشی خیلی داشتیم، والی تو خود آلمانو خانواده همسرم خیلی کمک میکردن، برای همین ما شرکت نمیگرفتیم، وای میخاستم بیایم آفریقا یک شرکتی گرفتیم که اومد اول وسایلو دید که چند کوبیک متر حجم داریم و چه اندازه کانتینر لازم داریم، بعد یکروزی تعیین کردیم خودشون اومدن با کارتون و وسایل بسته بندی، خودشون پیچیده و بلند کردن و همه کارا خودشون کردن. حتا چوب پرده هارم بهمون گفتن که خودشون باز میکنن، ولی ما خودمون باز کردیم، چون آرین جون یک Kunstaustellung روی دیوار انجام داده بود بچم، حتمن باید رنگ میشد. تو هم چون شرق آلمانی میتونی از شرکت های تو برلین بپرسی شرکت ما Haberling بود.

http://www.haberling.de/kontakt/impressum/

راستی کاوشگر ناسا روی مارس نشست، خیلی هیجان انگیزه!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ملودی جان و پارمیدا جون ممنون که جواب دادید ....برام آرزوی موفقیت کنید لطفاً !‌ من پوست کلفت خونسرد دیگه استرس و غصه گرفتم از دست تنهایی و بی تجربگی و پا به ماه بودن تو تاریخ اسباب کشی....

پارمیدا جون هنوز که نرفتیم .... اول سپتامبر میریم