2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست
ساحل جان من که از بس زرنگم هنوز شیشه میشه نخریدم دقیق نمی دونم ولی حدس میزنم شاید شیشهء شیشه ای و پلاستیکی رو تفاوتش رو میگی ..... تا جایی که من خوندم سلیقه ای هست که شیشه ای بگیری یا پلاستیکی ... شیشه ای سنگین تره و اصولاً خود بچه نمی تونه بعداً با دست نگهش داره ولی از طرفی خش افتادن و باکتری توی منفذ هاش جمع شدن هم نداره ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

رکسانا جان سلام چند روز هوا بارونیه خیلیم باد میاد البته چندو روزم حسابی آفتاب بود حتما دوست دارم پسر خوشگلتو ببینم ...این روزها یه مسافرت دارم اخر هفته مشخص میشه
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
ملودی جان ممنون از راهنماییت ولی من سوال ساحل رو در مورد شیشه جواب دادم ... ولی خودم فکر کنم شیشه بگیرم ... ما کلاً با ذره بین توی خونه مون دنبال پلاستیک باید بگردی ... آب معدنی خودمون رو هم هیچوقت توی بطری پلاستیکی نمی گیریم ....
ماهرخ آخه پلاستیکی که برای شیشه شیر نوزاد استفاده میشه کیفیتش خیلی بالاست ... من از اول از اونت استفاده کردم و خیلی راضی بودم...البته خوب شیشه هم خیلی خوبه فقط مشکلش اینه که خیلی سنگینه...
yesterday you said tomorrow....just do it
منم اونت خریدم...ماهرخ جون شیشه ای سنگینه ...برای بعدها خوبه..

بچه ها به نظرتون شیردوش استفاده میشه بخرم؟؟

در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام.
رکسانا جون تولدت مبارک باشه. همیشه شاد و پاینده باشی.

عزیزم راستش شیر دوش باد از تولده نوزاد معلوم میشه آدم لازم داره یا نه. بستگی به سر سینه داره و اینکه بچه چقدر تنبله تو شیر مکیدن. من لازم داشتم. ولی نخر اگر لازم داشته باشی داروخانه مجانی بهت قرض میده، فکر میکنم هر ماه یا هر دوماه باید بری بگی احتیاجش دری و تمدیدش میکنن. سرشو همه چیزش هم نو هستش فقط موتورشو باید پس بدی بقیش همش پیشه خودت میمونه. بیمارستان هم مجانی اجاره میده. خیلی من استفاده کردم، چون شبها شیر میدوشیدم توشیشه میزاشتم تو یخچال یک بار همسرم بیدار میشود بهش شیر میداد، من میتونستم ۳ ساعت بخابم، چون آرین جون ماشااله هر ۲ ساعت ۱ بار بیدار میشد، ۲ تا مک میزد خوابش میبرد، سیر نمیشد، برای همین ۱ یا ۲ بار شبها همسرم کمکم میکرد، بککه من بخوابم و نمیرم!

ماهرخ جون، شیشه پلاستیکی بهتره. من شیشه هم داشتم ولی پلاستیکی ها بهتره. البته برای محیط زیست خوب نیست. غذای بچه هم هیچ وقت اونقدر گرم نمیکنی که موادش تو شیر یا پوره مخلوط شه، برای دستهای کوچیک بیبی بهتره که پلاستیکی باشه که سنگین نباشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد