2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام،

چه بد مینا جون. چه رشته ای مد نظرتونه؟ رشته فنی هست یا چی؟ برای رشته فنی دانشگاه من خوب دانشجو خارجی میگرفت. خیلی راحتتر جاهای دیگه. من کلی دوست ایرانی اونجا دارم که دارن دکترا مینویسن. والی فقط رشته های فنی و معماری.

ساحل جون، شیشه شیر فقط اونت. هم خیلی کیفیت علی داره هم هوا نمیکشه که بچه هوا بخوره، هم سبکه هم رنگش نمیره هرچی بسابی. من از اونت خیلی خیلی رضی بودم. البته چیکو هم همینطور، ولی اونت بهتر بود. پسرم دلدردی بود و از وقتی با Avent بهش شیر دادم بهتر شد دلدردش چون هوا نمیکشید، ضد کولیکه. البته مارک های دیگه هم ضد کولیک زدن ولی بدرد نمیخورد. وقتی که دندوناش نیش زد از پسوونک و سر شیشه لاتکس استفاده کن، اون سفیدهااست. قهوه ی ها از کاوچوک هستن و نرم هستن و بچه میتونه سرشو بکنه و بره خدا نکرده تو گلوش.

دلم بیبی خواست دوباره!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
خیلی ممنون رکسانا جون و پارمیدا جون ...من ماه چهارم را تمام کردم وارد ماه پنج شدم ...میخوام یواش یواش شروع کنم به خرید اینجوری هم بهمون فشار نمیاد...به نظرتون فکر خوبیه؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ساحل جان این مجله های Eltern رو بگیر .... اوناییش که مربوط به زایمان و نوزاد هست ... کلی اطلاعاتت زیاد میشه ...حتی بعضی وقتها لیست خرید پیشنهادی برای نوزاد هم توش هست .... من که خودم از توش بریدم گذاشتم تو کیفم که تو مرکز خرید میرم هی الکی دور خودم گیج نزنم
ماهرخ درست میگه، منم همین مجله رو میخوندم قبل از بارداری تا ۲ سالگی آرین. خیلی مجله خوبیه.

عزیزم بنظر من ۴ تا شیشه کافی، ۲ تا ۲۵۰ میل به بالا بگیر، ۲ تا هم ۱۵۰ میل. اوایل ۱۵۰ میلها بدردت میخورن ولی ۵ ماه اینها که بشن قشنگ ۲۵۰ میلو احتیاج داری.حواست به سر شیشه هات باشه، که اندازش درست باشه. از حالا هم سعی کن سرهمی و بادی خیلی بخری.. بادی بسیار زیاد احتیاج خواهی دشت. من از ها اند ام میخریدم از این ۳ تاییها، اصلان با ژالکت و جورانب و اینها ست داره. برای مهای اول بادی از این کیمونوییها بخر که جلوش باز میشه که نخوای یقه تن فسقلت کنی. این کیمونییها همه جاشون باز میشه بچه رو میزاری توش همه جاشو میبندی، خیلی راحته... مهم هم این هاست که نگاه کن ۱۰۰% نخ باشه. جون جون جون دلم بیبی خواست!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
وای ساحل جون مبارکت باشه چه روزای خوبی رو میگذرونی من اینقدر ذوق بچه دارم که مطمئنم از روز اول حاملگیم ذوقش میکنم و بهترین روزای زندگیم دارم...
راستی منم میتونم وقتی اومدم یه سری لباس خوشگل یا وسیله برا نینی آیندم از اونجا بخرم!

پارمیدا جون رشتش هیدروژئولوژیه (از گرایشای زمین شناسی) میگم فعلا برا درسدن اقدام کرده،شما کدوم شهر و دانشگاهی؟

خواهش میکنم رکسانا جون راستش اولش ناراحت شدم یه کمی لحنت تند بود،عیب نداره عزیزم درکت میکنم،منم حوصله بعضی اس ام اسا و ایمیلا رو ندارم!

منم فیس بوک هستم دوست داشتین ادم کنین.
مرسی رکسانا جون و ماهرخ جون

آخی پارمیدا جون حالا یه وقت هوس نینی نکنی سعی کن ابرهارو کنار بزنی ههههه

مرسی مینا جون
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ساحل ببین اینجا یه تاپیک زدم یه سری مطالب رو از همون مجله Eltern به اضافه چیزهای دیگه ای که اینجا از دکتر جماعت و اینا می شنوم توی این تاپیک می نویسم ...

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=264648&PageNumber=1