2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490753 بازدید | 6289 پست
مینا جون نینیم 17 دسامبر بدنیا میاد

مرسی پارمیدا جون

ماهرخ جون شیطونی ها هههههههههههههههههه
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان خوبین
من هانوفرم ولی دوست دارم کلن باشم راستی کشی از اینجا هست من چند روز پاهام ورم میکنه نمیدونم چرا مگه اینجا رطوبت هست ...راستی آب اینجا شرب هست یا نه من اب مدنی به دخترم میدم هرکی یه چیزی میگه
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
پارمیدا منم فامیلی خودم رو نگه داشتم ... برای اسم هم قراره براش یه قطار اسم ردیف کنیم به شرح ذیل! :

اسم اول:آلمانی/فرانسوی
اسم دوم: ایرانی
اسم سوم : فامیلی من ( من خود شیفته نیستم ها ، باباش اصرار داره... ضمن اینکه فامیلی من واسه آلمانی ها )
نام فامیل: نام فامیل پدری

اسمش هم معلوم شده ... تو جمع داد نمیزنم ... در گوشی اگر خواستی بهت میگم
پسر منم ۲ اسمه هست. آرین نیکولاس اسمشه. فامیل من روش بود. بعد رفتیم اشتااندس امت، اجازه دادم فامیل شوهرم بگیره. فامیل من سخته، بچه میخواد اونجا بره مدرسه، گناه داشت :))

اگر دوست داشتی اسمشو بهم بگو.

نازی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام مامان دخملی جون خوبی ؟؟

خوشبختم منم هانوفرم / آب شیر هم خوبههه ماله هانوفر به نسبت شهرهای دیگه خوبه . مثلا مال دوسلدرف آبش یه جوره که پوست دستم خشک میشه ماله میندن که افتضاح گچ داره تو آبش یه بار میندن دوش گرفتم بدبخت شدم .

برای تا 6 ماهه اول نینی بهتره آب معدنی بدی بعدش به شیر آب عادتش بدی.

.
سلام رکسانا جون ممنونم از جوابت منم از اشنایییت خوشبختم
خدا پسر تو برات نگه داره دختر من 21 ماهشه ابمعدنی میخوره در مورد کلن نظرت اینه پس نمیدونم ولی اینجا هنوز عادت نکردم قبل اینجا نوتون بودم خیلی سرسبز و خنک بود همش بارون میومد ولی خیلیم خلوت بود لام وصلش سر میرفت
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام عزیزان دلم

فردا اخرین مهلت در مسابقه عکاسی با موضوع ماه مبارک رمضان است

از علاقه مندان به هنر عکاسی دعوت میکنم در اخرین لحظات به جمع ما بپیوندن

با تشکر: مدیر تایپیک عکاسی

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=5
باشه رکسانا جون نمیفرستم فکر نمیکردم دوست نداشته باشی برا همین پرسیدم!

ساحل جون به سلامتی،میشه 27 آذر!مگه تو زایمان طبیعی تاریخ دقیق زایمانت مشخص میشه؟
نمیدونم ما تا اون موقع اومدیم یا نه؟ کدوم شهر هستین شما؟
نه مینا جون صددرصد زایمان طبیعی به تاریخی که میگن نیست این تاریخ احتمالی زایمان هست...
ما گوتینگن هستیم
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
چه بد مینا جون ....ولی انشااله که کارتون درست میشه ...

راستی چه مارک شیشه شیر برای نوزاد خوبه ؟؟؟؟؟؟؟
ساحل جون شیشه شیر من واسه دانیال گرفتم همون نوک هستش که واسه نوزاد دفعه اولش خوبه .
الان یه مارک جدید اومده تو روسمن هستش که من خوشم اومد شیکه اسمش نمیدونم باید بری ببینی از نزدیک .

مینا جون ناراحت نشی هاا من کلااا خاطره بدی دارم الانه الانه چندتا از دوستام اینکارو میکنن بدون اینکه به منم بکن همینجوری میفرستنن اینقدر نمیدونم چرا از ایمیل بدم میاددد . حالا منتظزم خودشون انلاین شن که بهشون بگم واسم نفرستن چون چیزایی که میفرستن که تو خود فیس بوککک 1000 بار میبینم کاهی بعضیهاشون تکه به خصوص ماله داییم کاه کاه تکراریه ولی خب اون چیز تک میده خوشم میاد ولی بقیهه اصلا حوصله ایمیل باز کرردن ندارم یا اهل ایمیل دادن هم نیستم یکی بهم بگه ایمیل کن فلان فلانن . باید جونمو بدم که ایمیل رد کنم ههههههه/

اینشالا کهه کارتم جور شه بیایین واسه هاننوفر هم مکاتبه کن ببین شاید شد.
برای زایمان طبیعی هم که زایمان احتمالیه ولی خب برای من مثلا گفته بود فلان روز باید بزایی نه بیشتر منم فلان روز نزاییدم که دکتر گفت هرجور شده باید بری بیمارستان چون وارد هفته 41 شده بودم دی که امپول فشار زدن بهم و زاییدم البته قبلش خیلی ترسیدم فکر کردم بچم مرد چون دیگه تکون نخورد دردهای زایمانم یهو قطع شده بود اگه دیر میرفتممم مرده بود یا پسفرداش .
.