2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینا جون من همه شون رو نمی دونم ولی یکی از آشناهام به اون خانم صنعتی زنگ زده بود تلفنی راهنماییش کرده بود. فکر می کنم خودش جواب تلفن رو داده بود ولی مطمئن نیستم .... ولی فوقش کسی دیگه هم بود به انگلیسی هم بگی می فهمن چون اینا مراکزی هستن که با خارجی ها در هر صورت در تماسن.
ساحل جون به نظر من که بهتره گوتشاین( بن خرید) بخری ببری.... از یه مغازه که چیز میزای کودک هم داره ... اگر من جای اون صاب بچه بودم ( دارم میگم که دو سه ماه دیگه اومدی دیدن بچه من بدونی ) بدم نمیومد که یه چایی مخصوص مادران شیرده هم از یه "بیو لادن" بخری بذاری کنار گوتشاین

به قول رکسانا آلمانی ها خیلی توقع ندارن به خصوص اینکه یه چیز گرون هزینه کنی ولی اینکه معلوم باشه به فکرشون بودی و از ته دل یه چیزی که به دردشون بخوره خریدی خیلی براشون ارزش داره.
مینا جون تصمیم خوبی گرفتی. بذار حالا یک سال میای، به جای بارداریو بچه داری، وقتت صرف تجربه های خیلی خوب بشه. مخصوصا که آلمان خیلی راحت میشه سفر رفت. برو اروپا رو ببین برای بچه دار شدن وقت زیاده.

من آلمان بودم کار میکردم، الان اینجا مدتی بیکارم دارم روانی میشم. اینجا اجازه کار ندارم وگرنه حتمن دستم یک جا بند میکردم. اهل خانه داری هم نیستم خداروشکر! کلا به درد نمیخورم فعلا :))
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ماهرخ برای اسم نینی چه تصمیمی گرفتی؟ ۲ اسمه میکنین یا یک اسمه؟ (منم فضوووووول) تو تو ازدواجت فامیلتو تغییر دادی؟ من ندادم. پسرم که بدنیا اومد به اسم من بود.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد