2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490753 بازدید | 6289 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من چیزی نمیدونم ماری جان.

چرا همه بیمه خصوصی دارین؟ ما بیمه TK داریم و خیلی خیلی راضی هستیم. همه چیزو میده. به ایرانیها واکسن هپاتیت B و A هم مجانی میده چون تو کشورمون این بیماری وجود داره. ... کلان خیلی بیمه خوبیه. علتی داره که شما بیمه خصوصی دارین؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
رکسانا جون مکالمم با ساحل خوندی؟تو نظری نداری؟
دوست یکی از دوستام شش ماهه بارداریش رفته بوده هلند،دوستم میگفت هزینه هاش بیمه پوشش داده و رایگان بوده!ولی من نمیشناسمش ازش بپرسم اسم بیمه دوستم AON بوده.رفتم تو سایتش ولی موقع ترجمش دقیق متوجه نشدم چی گفته بود!

ماهرخ جون جواب ایمیلم ندادن،به نظرت اگه زنگ بزنم جواب میدن؟منشی آلمانی نداره؟ زبونش میفهمم؟

مامانا ببخشید مزاحمتون میشم اگه دوست داشتین یا وقت داشتین جوابمو بدین...
رکسانا جون مکالمم با ساحل خوندی؟تو نظری نداری؟
دوست یکی از دوستام شش ماهه بارداریش رفته بوده هلند،دوستم میگفت هزینه هاش بیمه پوشش داده و رایگان بوده!ولی من نمیشناسمش ازش بپرسم اسم بیمه دوستم AON بوده.رفتم تو سایتش ولی موقع ترجمش دقیق متوجه نشدم چی گفته بود!

ماهرخ جون جواب ایمیلم ندادن،به نظرت اگه زنگ بزنم جواب میدن؟منشی آلمانی نداره؟ زبونش میفهمم؟

مامانا ببخشید مزاحمتون میشم اگه دوست داشتین یا وقت داشتین جوابمو بدین...
سلام سلام دوست جونا خوبین ؟؟

مینا جون در مورد بیمه والا من نمیدونم چه جوری میخواهی بگیرین
فقط میدونم اگه بیمه داشته باشین معمولا همه زایمان و خرج بیمارستان شبی که میخوابی رو پوشش میده و رایگان هم هست . اگه دولتی باشه بهتره ....

مامان سام و سامینا جون
بیا در مورد بیمه اگه میدونی کمک مینا جون بکننننن . که بیشتر اطلاعاتش جمع کنه. میسی.

ماری جون ماله من Allianz kkh هستش .
اوک اره هزینه زایمان رو پوشش میده ماله دوستم هم اوک بود زایمان کرد اونم پوشش داده بودن.
.
عزیزم شرمنده اگه وقت داشتی ی سر تو این آدرس میری؟ من یک کم زبانم ضعیفه شوهرمم که سرش شلوغه!ببین شرط خاصی برا بیمه زایمان داره یا نه؟مرسی گلم.
https://www.aonstudentinsurance.com/pdf/INT_wft_ics-complete.pdf
مینا جون من تا جایی که اطلاع داشتم گفتم...ولی یه سال میخوای بیای اینجا به نظرم این یه سالم صبر کن حسابی برو همه جارو بگرد چون واقعا دوران بارداری مسافرت سخته ...بعدش که حسابی تفریح کردی نینی بیار ...

در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
آره ساحل جون خودمم کم کم دارم به همین نتیجه می رسم.اولش برام سخت بود.ولی الان دارم قبول می کنم.وقتی برگشتیم میرم تو کار نی نی!!!!
ولی خوشحالم دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم هر روز به این فرم سر میزنم و با هاتون در ارتباطم.دعا کنین سفرمون لغو نشه حالا که دارم نی نی رو بی خیال میشم.
انشااله که هرچی برات بهتره همون بشه ...ولی خداییش من با اینکه سه ساله اینجا هستم برام سخته ...توی این یه سالی که اینجا هستی راحت میتونی کشورهای اروپایی دیگه را هم بری ببینی ...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
بچه ها یکی از دوستهامون آلمانیه تازه نینیشون بدنیا اومده به نظرتون وقتی میریم دیدنش چی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟
مینا جون
ساحل هم راست میگه اگه واقعا فقط واسه 1 سال بیایی اینجا و برگردی اصلا ارز ش نداره که بخواهی زایمان کنی اینجا /

ولی اگه برا همیشه میموندی یا مثه ساحل 3 سال یا بیشتر می موندی باز چیز دیگه/

برا همین جواب درستیشو نمیدونستممم موندم 1سال میخواهی بیایی چه اصراریه بچه بیاری بعد باز چند وقت دیگه برگردی ... بخواهی بیایی اینجا هی میخواهی بگردی از فرصت استفاده کن من بعد از 4 سال تازه نینی اوردم . اگه یه شهری بری یا شهر ما یا شهر دیگه ممکنه کلی دوست پیدا کنی جاهای خاص بری اصلا به اینکه بچه بیاری فکرش هم نمیکنی تازه اگه هم حامله باشی بیایی اینجا واسه بچت بده تو هواپیما فشار هست.
.