2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490753 بازدید | 6289 پست
مینا جون ما حواسمون نبود وقتی میرفتم ایران قرارداد بیمه را لغو میکردم و وقتی برمیگشتم دوباره از نو قراردداد می بستم ...که فهمیدیم خیلییییییییییییی اشتباه کردیم...الانم تا یک ماه بعد که برم دکتر زنان همه را خودمون باید پرداخت کنیم تا 8 ماه تمام بشه .عزیزم ما تا الان یه چیزی حدود 900 یورو هزینه کردیم...ولی راستش هزینه زایمان را اطلاعی ندارم..
اما از دوماه دیگه بیمه هزینه را پرداخت میکنه کامل..ولی دوباره هزینه ماما را تا 16 جلسه بعد از زایمان پرداخت میکنه..ولی من تا قبل از زایمانم قرارداد شوهرم عوض میشه و بیمه دولتی میشیم..

اصلا ربطی به غریبه بودن نداره در کل رسیدگیشون خوبه ...مهربون هستند..
ولی نظر من اینه که ریسک نکن شما که 6 ماه میخواهید اینجا باشید این یه مدت را صبر کن خیلی بهتره...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
http://www.mawista.com/

http://www.hansemerkur.de/produkte/krankenversicherung/privatekrankenversicherung?track=rmsarcar.com

مینا جون ببین شاید یکی از اینها بیمه شما باشه ...بیشتر دانشجوها این بیمه را دارند...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ساحل جون تو صفحه 40 (یعنی 13 صفحه قبل)صحبتاتون مامان سام سامینا نوشته از هر روز که بیمه بشی از فردای اون روز بیمه مخارج درمانیت میده!قضیش چیه؟
راستش تو اون سایتا چیزی پیدا نکردم چون زبونشون آلمانین و وقتی ترجمش میکنی خیلی بهم میریزن.
عشق سبز جون ما از اول بیمه خصوصی داشتیم و دیدیم که نمیشه عوض کرد ولی اگر همسرم قراردادش را عوض کنه اونوقت می تونیم بیمه دولتی داشته باشیم..

مینا جون هزینه دکتر را میده مثلا میری دکتر عمومی..یا دکتر زنان...ارتوپد ..کلی هزینه هارو میده اما هزینه بارداری فرق میکنه ...که توی شرایطشون نوشته ...

ولی ببین ریسک نکن از بیمه ات مطمئن شو چون واقعا هزینه بارداری بالاست...به نظرم شش ماه دیگه هم صبر کنی این ارزش را داره ..
نه ساحل جون ریسک نمیکنم تا از همه چی مطمئن نشم کاری نمیکنم!آخه شش ماه نیست تا بیایم و برگردیم میشه سال دیگه این موقع!در ضمن گفتم اونجا تنها نباشم و نینیمم با هام باشه تا احساس تنهایی نکنم،می دونی از یک سال پیش برا آخر مرداد امسال برا باردار شدن برنامه ریزی کردم حالا قبولش برام سخته که بی خیالش بشم ولی انگار چاره ای نیست!!!!
بچه ها اینجا دارن اذان اولین افطار رمضون میدن..............
مینا جان اون Krankenversicherung اسم نوع بیمه ات نیست ... معنی اون یه کلمه میشه : بیمه خدمات درمانی ...ولی اسم نوع بیمه ات نیست.

من بیشتر از این نمی تونم راهنماییت کنم چون خودم این مسئله رو نداشتم ولی خب مسلمه که بدون بیمه خیلی هزینه هات بالا میره ... من فقط برای قرص های مکملی که تو بارداری دارم می خورم و شامل بیمه نمیشه حدود هر دو ماه 70-80 یورو هزینه می کنم ...

ولی یه توصیه می تونم بهت بکنم .... به این شماره ها زنگ بزن شاید در کل بهتر بتونن راهنماییت کنن :

http://www.if-id.de/if-id-Oldsite/ifidsite/Beratung/index.php