2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490745 بازدید | 6289 پست
سلام سلام دوست جونیا خوبینن ؟؟؟

عشق سبز جانن ممنون شما خوبین ؟؟

ماهرخ جون آرا خیلی دوریم از هم .

مامن دخملی جون خوش اومدین شما هانوفر هستین ؟؟؟

مینا جون جوابتو اینجا بدم یا اونجا رو ؟؟

.
مامان دخملی جان تا هفت هشت ماه طبیعیه ...منظورم از طبیعی اینه که خیلی ها اینطوری میشن ولی اگر دیدی خیلی طولانی تر شد یه مشاوره ای چیزی برو .... بهش میگن شوک فرهنگی .. معمولاً خودش درست میشه .... ولی می تونی با کمک گرفتن از دیگران و کمک به خودت دوره اش رو کوتاه تر کنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه ...
می بینم که فعلا شرایط من با همه فرق داره ....

امروز کلی لباس بچه دیدم چقدر خوشگل بودن ولی خب هنوز جسنیت نی نی معلوم نیست باید صبر کنم ...هییی

ماما هم پیدا کردم...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ممنون رکسانا جان، کتاب فارسی کلاس اولو ندارم. شیاد بگم کسی برام بیاره.
ماهرخ جون، آره نامیبیا هم چون یک مدت کوتاه کلونی آلمان بوده توش میشه آلمانی حرف زد. خیلیهاشون متوجه میشن، خیلی هم مهاجر آلمانی داره. کنیا هم خیلی خوشگله، اصلان طبیعتش منو عاشق خودش کرده. والی کار بیرون که داریها یک چیز هایی میره رو نرو که من به خاطر اون تو ایران هم اعصاب نداشتم.. یکی اینکه تو اداره مهاجرت و اینها، اونهاایکه پشت میز میشین خیلی فکر کردن ادمتر از بقیه هستن. کلان تو ادارات اگر دلشون بخد کار میکنن. بعد مثلا به تاکسی میگی فلان ساعت بیا دنبالمون، اصلا سر وقت نمیآن! کلان احساس زمانشون با آلمانیها ۱۰۰ درصد فرق میکنه. میره رو نرو! دلم میخواد بزنمشون گاهی :)) یا رانندگیهااشون! ۱۰۰ رحمت به ایران! من میگفتم ایران بد رانندگی میکنن، والی اینجا واقعن انگار رو اسب نشستن! مینی بوس هاشون که وقتی ترافیکه میان تو پیاده رو! کلان آدم پیاده آدم نیست :)) البته سفید پوستهاارو مواظبن ولی باز هم.

از ساعت ۱۹:۰۰ شب به بعد هم سفید پوست ها بدون ماشین تنهایی جایی نمیتونن برن. با بچه کوچیک که اصلان. با ماشین هم یک جاهای خطرناکه. ولی با این همه زندگی اینجا جریان داره که بیا و ببین. طبیعت و .... خیلی تجربه خوبیه.

شما از چه طریقی میخواستین بین؟ همسرت تو کار میکنه؟ اگر دوست داری جواب بده.

سلام عشق سبز جان،
بالاخره اومدی آلمان، خوشحالم برات، امیدوارم که همیشه موفق باشی.

مامان دخملی جان تا یک حدش طبیعی هستش. من البته اینجوری نبودم ۳ ماه اول فقط بهم یکمی سخت گذشت ولی اونجوری هم نبود که گریه کنم. البته شرایطم هم فرق میکرد. مجرد بودم و بچه نداشتم و کار میکردم. شما هم عادت میکنی. سی کن بری سر کار خیلی خوبه.

ای جانم ساحل، از همش بهتر این لباس بچه خریدنه! منم اون موقع ها که جنسیاته پسرم معلوم نبود فقط میرفتم ها وند ام براش سرهمی میخریدم، زرد و سفید و ... آخی دلم تنگ شد برای اون روز ها.
چه خوب که ماما پیدا کردی. خیلی مهمه. من پیش مامام طب سوزنی هم میکردم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جون همسرم پزشکه .می خواستیم که از طریق این موسسات خیریه ای که توی آفریقا فعالیت می کنن بیایم اونجا و یه مدت زندگی کنیم ... به درد منم می خورد برای کار عکاسی ... ولی هرچی تحقیق کردیم نتونستیم بفهمیم کدوم از این خیریه ها واقعاً خیریه است نه اینکه از پوشش خیریه برای سواستفاده هاشون توی آفریقا استفاده کنن ...بیشترشون هم وابسته به کلیسا ها بودن ... خلاصه آخرش هلال احمر ایران گفت اگر هیچ راه مطمئنی پیدا نکردید می تونه بیاد با ما کار کنه .... من خودم ترجیحم کنیا بود ولی نامیبیا هم به خاطر کلونی آلمان بودن و زبان آلمانی و همچنین اینکه کم خشونت تر از خیلی کشورهای دیگه است جز لیستمون بود ... ولی خب فعلاً برنامه موکول شده به زمانی دیگه ... تکلیف اقامت دائم منم باید تو آلمان معلوم بشه که هنوز نشده ... حالا هم که فعلاً نی نی تو راه داریم ....

ببینم پارمیدا راسته که تو کنیا هم بین منطقه سفید پوست نشین و سیاه پوست نشین فنس کشیدن ؟
ا چه خوب.

از طریق یو ان میتونین اقدام کنین. اینجا پره!
والا نایروبی که ما هستیم از این خبرا نیست، نشنیدمم که فنس کشیده باشن. فکر نمیکنم اصلان این جوری باش
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام رکسانا جون و سلام به همگی.
عزیزم اون موقع که بهت ایمیل دادم تو این سایت تایید نشده بودم!حالا اینجا سوالاتم دوباره می پرسم تا بقیه هم اگه میتونن کمکم کنن:
شوهر من تو ایران مقطع دکتری درس میخونه،دانشجوهای دکتری به مدت شش ماه اجازه سفر و تحقق در یکی از کشورهای خارج از ایران رو دارن.ما هم داریم مقدمات سفر رو فراهم میکنیم هر چند هنوز صددرصد نیست(ممکنه یهو قوانین عوض بشن!) از طرفی از قبل برای باردار شدن برنامه ریزی کرده بودم،حالا می خوام بدونم اگه باردار بشم و اومدنمون (احتمالا آلمان یا سوئیس) قطعی بشه برا زایمان اونجا به مشکل میخورم یا نه،صبر کنم بیایم و برگردیم که میشه یک سال دیگه؟!!!!!!
عزیزم ما حدود سه ساله اینجا هستیم ...و اینکه شما همسرتون مدته شش ماه اینجا هست...به احتمال زیاد با بیمه به مشکل برمیخورید...و اگرم بیمه نباشید خیلییی هزینه درمان و زایمان بالاست...بهتره صبر کنی...

البته من اطلاعاتم تااین حدود هست...شما وقتی با بیمه قرارداد می بندید معمولا باید یه چند ماهی از قراردادتون گذشته باشه تا هزینه بارداری را پرداخت کنه..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام به همه دوستان
رکسانا جان تو دست برنمیداری از این کارت بابا همه رو میخوای جمع کنی تو هانوفر
میدونم بعد خودت در میری
ای بابا
تابستون که نداشتیم اقلا پاشو الان بیا اینجا لم تنگ شده
دامادم رو هم ببوس
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ممنون ساحل جان.اگه بیمه حمایت کنه چند درصد هزینه رو متقبل میشه؟اگه بیمه نباشم هزینه هاش تقریبا چطوره؟جدا از قضیه مالیش وقتی بدونن غریبی رسیدگیشون چطوره؟بهم سخت نمیگذره؟
بچه ها اسم بیمه ای که ما رو ساپورت میکنه اینه،کسی چیزی در مورد خدماتش میدونه یا میتونه برام در موردش تو اینترنت سرچ کنه چون من نتونستم چیزی پیدا کنم!!!!!!!!ممنون میشم کمکم کنید.

(Krankenversicherung = KV) بیمه مسافرتی