2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490745 بازدید | 6289 پست
salam parmida jun man shoshom doroste iranie vali torki balade ta hododi chon khanevadesh bahash harf mizanan farsish sefr bud az 4 salegi omadan alman.dige vaghti bahash ashena shodam farsi balad nabud mamanam komakesh kard ta farsish khub shod shoshom khudesho gosht ke betone baham farsi harf bezane vali kahi kalame sakzhto nemigire hi miporse in yani chi....... baz tozih ason neveshtan yad gerefte eine kelas aval minevise ein bacheha vasesh sakhte. dy.
.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آهان، چه بامزه، پس زمینه فارسی داشته که زود یاد گرفته. نه من شوهرم کاملا آلمانیه. برای همین هم فارسی بلد نیست ؛) پسرمو کجا کلاس فارسی بذارمش؟ الان هم که فعالان یه مدت آلمان نیستیم , کلا میخوام بدونم برای آینده.. ولی آخه بجز سفارت ایران، کلاس فارسی کجا هست که محیطش مثل مال سفارت نباشه؟ راستش من اصلا دوست ندارم بچم چشمش به اینها بیوفته!

ماهرخ جون شما همسرت فکر کنم آلمانیه. یا اینکه ایرانی هست که پاس آلمانی داره؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان آره شوهر من کلاً آلمانیه ....سر جمع 20 -30 تا جملهء فارسی بلده ... یه وقتهایی هم از خودش جمله میسازه شاهکار: مثلاً میگه "خسنیستم" یعنی خسته نیستم !‌

پارمیدا جان من کلاس فارسی رو نمی دونم ... شوهرم یه دو سه جلسه معلم خصوصی گرفته بود قبل از اینکه من بیام آلمان که اصلاً هم خوب نبود و کلی غلط بهش یاد داده بودن .... ولی من یه مجموعه کتاب براش از ایران خریدم که به درد بچه هم می خوره و خیلی خوبه ... با عکسهای رنگی به اسم "فارسی آسان" 5 جلده ... اگر کسی رو ایران داری بگو برات بگیرن بفرستن.

راستی خیلی بامزه است ما هم قرار بود یه مدت بریم آفریقا زندگی کنیم ولی جور نشد ... شاید در آینده این کار رو بکنیم ... شما کدم کشورید ؟ البته اگر دوست داری بگو
ما کنیا هستیم.

20 30 تا جمله خوبه که!! شوهر من فقط کلمات زشت بلده. و بیا و برو و قربونت برم و نکن هم بلده. جمله هم میسازه، کلان عاشق جمله سازشم. میگه: کون اینجا لطفا! یعنی بشین :)) به بابام میگفت :)))))))))))))
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جونن زمینه فارسی هم نداشته هاا بلد هم نبود تو همون اول فقط سلام رو بلد بود و بقیه حرفها همش المانی بود هی من با بد بختی دیپشنری باز میکردم مینوشتمم . شوشوم کلا استعداد تو یاد گیری زبانش خیلی خوبه شدیدا علاقه داره کلا 5 تا زبان بلده. مامانم که خیلی باهاش کار کرد فارسی حتی نوشتنششش .همش با دست لرزون کج و کولی مینویسه بعد این همه مدت میگه هوس گردم بنویسم ولی کلی غلط غلوط مینویسه / کاهی چشمش به فارسی میافته 1 دقیقه طول میکسه تا از روش بخونه. ولی تازگیها خیلی بهتر شده رو خونی ولی با غلط بعد دونه دونه حروفو واسش میگم بعد یهو سر هم میکنه کاهی غلط کاهی هم درست کاهی هم نفهمه مثلا گزینه میگه خب یعنی چییی باز توضیح طولانی بعد به المانی واسش مینویسم ترجمه . بعد میگه آهااا. دی

اولین ردو بدلمون که منم المانیس میفهمیدم این بود که میگفت ایچ لیبه دیچ و..... عاشقونه هاش من یاد گرفته بودم به المانب از بس بهم میگفت هه هه هه.

تازه دوستای ایرانیش وقتی دیده بودمشون برا اولین بار که شوشو داست باهام فارسی حرف میزد که 2تا دوستاش هاجو واج گفت هیییییییییییییی از کی اینقدر فارسیت خوب شدههههه. بهم میگفت خیلی خوبشده هاا فارسیش اوایل فقط میگفت سلام بعد المانی بود.

میگمااا چی میشه یه روز یه جایی قرار بذارسم با شوشوهامونن که المانی می حرفن.ما 3تایی ایرانی هههههههه .

.
چه باحال یاد گرفته رکسانا جون.

این همسر من هی بهم غر میزنه که تو بمن فارسی یاد نمیدی. راست میگه حالشو ندارم. البته وقتی صحبت میکنیم یک چیزهای متوجه میشه ولی صحبت نه.

ما که فعلا آلمان نیستیم، اومدیم حتمن قرار میزاریم. ولی شهرمون که یکی نیست، شماها حتما سمت غرب هستین. ما شرقیم.
پارمیدا من اتفاقاً الان شرقم ... مکلنبورگ فورپومرن .... ولی تا یه ماه و نیم دیگه میریم جنوب غرب. ما گزینهء اولمون برای آفریقا نامیبیا بود و گزینهء دوم کنیا ... حتی با هلال احمر ایران تو نایروبی هم صحبت کرده بودم ....

همسر منم فارسی یاد نگرفتنش رو میندازه گردن من

سلام مامانا من تازه اومدم آلمان خیلی دلم گرفته احساس تنهایی میکنم البته شوهرو دخترم هستن از این بابت خوشحالم از ای ولی شدیدا احساس غربت دارم اکثرا دور از چشمشون گریه میکنم ولی نمیدونم این وضع تا کی اینطور ادامه پیدا میکنه شما هم اینطور بودین یا من آنرمالم همه میگن کم کم عادت میکنی من با رضایت قلبی خودم اومدم ولی نمدونم چرا اینطوری شدم جاهای کوچیک اصلا نمیتونم دووم بیارم همش با شلوغی تهرانمقایسه میکنم ...میشه در مورد هانوفر اگر میدونین بگین فروشگاه های محصوات حلال و مرکز بازی بچه ها اینا
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه