2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490745 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستانی که آلمان زندگی میکنند

یه سری سوال ازتون دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

من و همسرم قصد مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی رو داریم احتمال خیلی زیاد برای آلمان بعد انگلیسی یا هلند

میخوام در مورد این سه کشور تحقیق کنم

اینجا شرکتهای زیادی وجود داره که ادعا میکنند از طریق خرید ملک یا ثبت شرکت میشه اقامت کشورهای اروپایی رو گرفت... از اونجایی که نمیشه زیاد راجع به این شرکتها تحقیق کرد تا مطمئن شد... میخواستم بدونم کسی هست از بین شما دوستان که با این کار مثلا خرید خونه تو آلمان یا ثبت شرکت تونسته باشه اقامت آلمان رو بگیره؟

شما از چه طریقی رفتید آلمان؟؟؟ ترو خدا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید ثواب داره
اعتقادات هر کسی مثل مسواک اون آدم میمونه ، پس لطفا مسواکتو تو حلق بقیه نکن!
ایلی
اگه المان شرایت المان رو میخوای بدونی با خرید خونه اصلا به کسی اقامت نمیدن
بهتره که از وکیل بپرسی نه این شرکتها که همشون کلاه برداری میکنن
میشه از طریق سرمایه گذاری امد ولی شرایتش رو من دقیق نمیدونم ولی خیلی سرمایه میخواد
راستی هر وکلیلی هم بدرد نمیخوره حتما باید کارش در رابطه با اقامت باشه
برات ارزوی موفقیت میکنم
مامان سام و سامینا
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
خرید خونه رو نمیدونم، ولی دوست ما دنبالش بود میخواست پمپ بنزین بخره. اون میگفت خود سفارت بهش گفته اگر که ملک داشته باشه، سالی ۶ ماه اقامت آلمان بهش میدن. ولی فقط ۶ ماه در سال. حالا نمیدونم تا چه حد حرفش درسته.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ایلی جان، من همسرم آلمانیه و بخاطر اون اقامت گرفتم، ولی دوستان زیادی دارم که دانشجویی اومدن. دانشجویی راحت ترین راهه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ئه پس شما دوتا هم مثل منید .... منم همسرم آلمانیه

رکسانا جون با پسرت فارسی حرف می زنی تو ؟ من دلم می خواد نی نی که اومد باهاش فقط فارسی حرف بزنم ولی از حالا فکر می کنم کار سختی باشه هی آدم بخواد کانال عوض کنه
سلام ماهرخ جون آرههه فارسی باهاش حرف میزنیممم مهمترین زبان زبان مادریه البته شوشوم کاه کاهی المانی صحبت میکنه کاهی هم قاطی صحبت میکنیم باهاش ولی بیرون از خونه المانی حرف میزنیم و داخل خونه فارسی ولی من بیرون هم فارسی هم کمی المانی.
.
رکسانا جون، چه خوب که همسرت آلمانیه و فارسی صحبت میکنه. همسر من اصلا فارسی چند کلمه از خودم یاد گرفته، راستش منم با پسرم خیلی کم فارسی صحبت میکنم جدیدن. خودمم داره فارسی یادم میره، خیلی هم بده. آخه خوب فامیلش که همه المانین و ما هم تا وقتی آلمان بودیم خیلی باهاشون رابطه داشتیم و خوب آلمانی هم صحبت میکردیم. فامیلهای منم که ایرانی هستن همه پارتنر هاشون المانین یا از کشورهای دیگن که وقتی باهمیم باز هم آلمانی صحبت میکنیم. اینجا هم که دوستانمون همه باز المانین یا از کشور های دیگه که باز هم یا آلمانی صحبت میشه یا انگلیسی. خلاصه که کلی از اینکه آرین فارسی صحبت نمیکنه ناراحتم. گر چه زبان اصلیش آلمانیه ولی دوست داشتم فارسی هم یاد بگیره. شما شوهرت چجوری فارسی یاد گرفته؟ همسر من فقط بلده بنویسه :)) خطمونو دوست داره.
ماهرخ جون، منم خیلی دلم میخواد با پسرم فارسی حرف بزنم ولی نمیشه، قبلا راحت تر بود، الان خودمم همه زبان هارو قاطی میکنم. پسرم البته فارسی خیلیهاشو متوجه میشه و گاهی هم فارسی میگه ی چیزهاییو ولی آلمانی صحبت میکنه. خوب بالاخره زبان مادریشه، اونجا بزرگ شده و رفته مهد و روزانه با این زبان سر و کار داره، ولی کاش فارسی هم یاد بگیره.