2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490744 بازدید | 6289 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامم دوست جونا خوبینن؟؟

طلا جون ولی خیلی خیلی بهتره که 6 ماهشون بشه بعد برین ایران !! ولی بعضی دکترها میگن 3 ماه ولی یه دکتری که مامانم سر داداشم میرفت میگفت برا اینکه خیالت خیلی راحت باشه من باشم برا بچم همون 6 ماهکی میرفتم . من خودم اینکه کاملا خیالم راحت باشه 1 سالشون شد بردمششش دی

به به انی جون خوشبختم
به سلامتی که دختر گلتون بدنیا اومددد .اینشالا اسمش هم نامدار بشه ببوسششش/ در مورد ایدی که گفتی اددم کردی برام ایمیل کن . چون روزی 100 نفر ادم میکنن ایگنورشون میکنم. که نمیشناسمم/ کی میایی اینورر

پارمیدا جون خوش اومدیننن/ تایید شدنتم مبارککک

خوبی ماهرخ جون در چه حالی ؟؟
.
مرسی رکسانا جان .... خوبم و خیلی خوشحالم که دوستای نی نی سایتی پیدا کردم ... کلاً حالم خیلی بهتر از دوران قبل از نی نی سایته و دیگه نگران این هم نیستم که خیلی زود دچار فقر لغت فارسی بشم.
....همه تون رو از راه دور بغل می کنمممممم X:
در مورد سفر با نوزاد حق با شماست .... پزشک ها میگن سفر هوایی توی 6 ماه اول زیاد مناسب نیست .
سلام بچه ها مرسی از خوش آمد گوییهاتون.

شماها همه آلمان هستین؟

مریم بانو جان این وب سایت مطالعه کن. http://languages.uni-assist.de/help-in-farsi.html در مورد پذیرش در آلمان هست، برای پذیرش هم باید مدارکتو بفرستی همینجا یعنی Uni-Assist اونها میفرستن دانشگاه اگر کم و کسری نداشت! بعضی دانشگاه ها هم زیر نظر این مرکز نیستن. که البته تعدادشون خیلی کمه. شرایط پذیرش البته همینه. برای دانشکده های هنر هم باید امتحان ورودی داد...

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
رکسانا جان خوبی؟ چه پسر نازی داری. خدا برات نگاهش داره.

من ۷ سال آلمان بودم و نزدیک برلین بودیم. الان ۳ ماهه اومدیم آفریقا. البته بزودی برمیگردیم آلمان دوباره، متنها همسرم کارش منتقل شد اینجا و ما هم خودمونو آلمان آب ملده کردیم که مالیات ندیم. :د .
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام ماری جون ...منم همسرم اینجا دانشجو هست و من الان باردارم ...ما هم بیمه خصوصی هستیم ..بستگی به بیمه ات داره ...مثلا بیمه جدید ما توی قراردادش نوشته 8 ماه بعد از قرارد بیمه هزینه بارداری و بیمارستان را پرداخت میکنه البته ما نمی دونستیم و چهارماه اول هربار دکتر رفتیم خودمون پرداخت کردیم ولی از این به بعد را بیمه پرداخت میکنه ...اگه سئوالی داری بپرس و اینکه یه بار شرایط بیمه را کامل بخون چون کامل توش توضیح داده
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام بچه ها
mari جون میخاستم بدونم شوهر.ت که دانشجویی اومده ،چند وقت بعدش تونست تورو با خودش ببره؟
اگه میشه حتما جوابمو بده
یه سوال دیگه ؛ تو هم که خواستی بری ،توی ایران باید حتما زبان آلمانی یاد میکرفتی؟ یا نیازی نبود؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
مهنوش جون من که شوهرم اومد همون موقع برای منم ویزا گرفت چون برای منم دعوت نامه فرستاده بودن...و اینکه نیازی نبود من زبان بلد باشم ...و قرارداد همسرم هم با زبان انگلیسی بود فقط یه دوره یه ماه فشرده کلاس زبان المانی رفت توی ایران...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
یه سوال دیگه دارم
وقتی شوهرم اونجا دانشجو بشه درامدش چطوره؟ چندساعت در هفته میتونه کار کنه؟ خرجا و هزینه ها برای هرنفر چقدره در ماه؟
ما که بچه داریم میتونیم باخودمون ببریمش؟
اگه لطف کنید سوالامو جواب بدید ممنون میشم.
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....