2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490744 بازدید | 6289 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام گل بانو جون مرسی از ایمیلت من تو یاهوو ادتون کردم ایدیتونو اگه دوست داشتین باهم حرف میزنیم. در مورد آدرس خونتون هم فهمیدم کجاست . خوشحال میشم یه روز ببینمتون.
چه موقع ان هستی بیاییم حرف بزنیم باهم؟؟
.
سلام به همگی دوستان
من تازه عضو سایت شدم
همسرم آلمان دانشجو هست و حدود 6 ماهه که منم اومدم اینجا
اگه میشه اطلاعاتی درباره ی هزینه های بیمارستان و زایمان می خواستم
بیمه هم دولتیه خصوصی نیست
از کسی شنیدم که با همین بیمه ی دولتی همه ی هزینه های سزارینش رایگان بوده! درسته؟؟؟
Lilypie First Birthday tickers
ماری جون خوشبختم
تقریبا اجباریه در ضمن اینجا المانه ایران نیست که دل بخواهی باشه همش بستگی به شرایط خودت داره که دکتر خودش تصمیم میگیره ممکنه اصرار کنی سزارین احتمالا باید خودش پولشو بدی فک کنم !. در مورد هزینش اگه بیمه باشین پولشو بیمه میده .هزینه ای نمیکنین شما. چرا از زایمان طبیعی بترسی من که طبیعی زاییدم خیلی خوب بود./!
.
رکسانا جون از من پرسیده بودی کجا هستم ..می بخشی دیر جوابتو دادم من به علت بارداری و زایمان زیاد انلاین نبودم ...من هانوفر ندگی می کنم ..الان هم دخمل دار شدیم اسمشم همونطور که قرار بود بالاخره تانیا گذاشتیم...تو هم هانوفر هستی ایشالله ببینمت ..البته الان یه مدت اومدم ایران مسافرت ..تا نی نیمو یه کم بزرگ کنن ..هههه
ممنونم رکسانا جون
نمی دونم از چیزایی که شنیدم به نظرم طبیعی خیلی ترسناکهههه
البته من هنوز باردار نیستم، بچه خیلیییی دوست دارم اما نمی دونم تنهایی از پس 9ماه بارداری و زایمان و نی نی کوچولو بر میام یا نه!
Lilypie First Birthday tickers