2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490742 بازدید | 6289 پست

اره من نامه گرفتم ،با دکترم صحبت کردم اونم قبول کرد نامه بده ، ۸ ایورو میگیرن واسه نامه، شما فکر کنم برا سفارت باید خیلی زود اقدام کنید، من از auslandehbehourdeh دعوت نامه گرفتم با مدارک قرارداد کار خودتون و همسر،قرارداد خونه ، فیش حقوقتون،فرستادم ایران،باور کن ۲ ماه طول کشید رسید دستشون ،فکر کردم گم شده .
مامانم ۳ هفته دیگه میاد پیشم،الان کمی تو سفارت سخت میگیرن با اینکه مامانم بار چندمش بود میومد اینجا ، اینبار رفتارشون سخت گیرانه تر بود .موقع نوبت گرفتن از سفارت واسه مصاحبه باید یه تاریخی باشه که هیچ مشکلی برا شما و مادر پیش نیاد و حتما بتونه همون تاریخ خودشونو برسونه واسه مصاحبه ،از چند ماه قبل قانونشون عوض شده که نوبت قابل کنسل و تغییر نیست، وگرنه باید ۳ ماه دیگه صبر کنه به عنوان جریمه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طلا جان وقت رو گرفتم ... دفعهء پیش فیش حقوقی رو فقط موقع گرفتن دعوت نامه از Ausl�nderbeh�rde ازمون خواستن و جز مدارکی که باید به سفارت تحویل میدادی نبود. یعنی میگی قانون عوض شده سفارت هم اینا رو می خواد یا اینکه شما برای محکم کاری دادی ؟

شما زایمانت کی هست ؟ چه روشی انتخاب کردی ؟ من خواهر شوهرم اینجا زایمان تو آب می خواسته ولی روند پیشرفت زایمانش سریع بوده وان آب آماده نشده بوده مجبور شده طبیعی زایمان کنه.... من هنوز نمی دونم چه کار کنم.
سلام ..من خیلی به زایمانم مونده نزدیکه کریسمس نی نی بدنیا میاد اما از الان استرس زایمان را دارم ...از اپیدورال که میترسم...نمیدونم چیکار کنم ...کلا بیمارستان هم که میرم فشارم می افته...میخواستن برای سردردم بستریم کنن حاضر نشدم ...به نظرتون میتونم طبیعی زایمان کنم ؟؟؟ به نظرتون geburtshaus بهتره یا بیمارستان ؟؟؟ کدوم کادرشون مهربون ترن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ساحل جان باید خودت رو یه کم از نظر روحی قوی کنی .... خلاصه از لوس بودن در بیای D: ... از چی اپیدورال می ترسی؟ من که خودم تو بیمارستان زایمان می کنم ولی در کل مهربون بودن کادر ربطی به این نداره که کجا باشه ولی چیزی که واضحه بیمارستان کوچیک بهتر از بیمارستان بزرگه که سگ صاحابش رو نمی شناسه
ماهرخ جون من میگرن دارم میترسم بعدش سردردهام بیشتر بشه ...سریع هم بدنم به دارو واکنش نشون میده به همین خاطر دوست ندارم اپیدورال کنم...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
به به سلامم میبینم آلمانیا دارن زیاد میشنن دی.

مهنوش جون خوبی عزیزممم منو یادته من از عکسو اسمت یادمه بیایین هانوفرر منم هستماا دی
در مورد موندن بستگی داره بعد از درس خوندن شوهرت که تموم شد اگه کاری پیدا کنه که کار کنه میدونین بمونین وگرنه باید برگردین. در مورد تحصیلی چیزی زیاد نمیدونم/ فقط میدونم خیلی ها میان هانوفر واسه تحصیلی.حتی یه دوستی تو هواپیما اشنا شدم که خودشم تو هانوفر درس میخونه ازش پرسیدم که درست تموم شه بعدا بر میگردی یا میمونی گفت اگه کار پیدا کنم میتونم بمونم وگرنه باید برگردمم بستگی به شرایط کاری داره. اینشالا که کارشون جورشه همتون بیایین.
.
ساحل جونم چچرا اینقدر فکرو افکار منفی میکنی عزیزم؟؟؟بشین فیلم زایمان طبیعی هی نیگاه کن هوس میکنی در جا بزایی. من اینجوری بودم/ اصلا بهش فکر نکن اینشالا که نینیتم صحیحو سالم بدنیا میادشش.
.
سلام رکسانا جون خوبی عزیزم ؟

مگه میشه نشناسمت عزیزم . ماشالله پسرت چه بزرگ و خوشکل شده

از طرف من ببوسش

ایشالله که کار ماهم درست بشه بتونیم همه با هم بیایم آلمان
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام خانمها
من یه سوال دارام راجع به ویزای دانشجویی
دختر دایی من ۱۹ سالشه دیپلمه هست،البته میخواد کنکور شرکت کنه،
حالامیخواد پذیرش دانشجویی بگیره،میشه راهنماییم کنین به چه چیزهایی احتیاج داره
و چه جوری باید از یه دانشگاه تو المان پذیرش بگیره؟
و خیلی مهم مسئله مالیش چه جوریه؟
ممنون میشم کمکمون کنین
مریم جان اولن که باید توی کنکور سراسری ایران حتماً قبول بشه ... یعنی مجاز به انتخاب رشته بشه و بگو اون برگهء سازمان سنجش رو حتماً نگه داره ... ضمن اینکه ویزای دانشجویی برای مقطع لیسانس خیلی بعیده بدن .... بگو حداقل لیسانسش رو تو ایران بگیره .... مسئله مالیش هم کم کم ماهی 1000 یورو باید خانواده اش داشته باشن ساپورتش کنن
و اینکه اولش یه چیزی حدود هشت هزار یورو باید یه جا داشته باشن که بذارن توی بانک و بلوکه بشه .... البته الان با تحریم ها نمی دونم حسابش چه جوریاست ... ولی بهش بگو اتریش کلاً راحت تر ویزا میده .... ضمناً یه سال و نیم دو سالی هم قبلش باید زبان آلمانی بخونه تا بتونه ویزای دانشجویی بگیره