2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490742 بازدید | 6289 پست
قراره فردا برم برای ماما...

هرچند که الان زوده برای خرید کردن اما اصلا نمیدونم چقدر لباس باید بگیرم....نی نی زمستون بدنیا میاد ...وای خیلی سخته
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ماهرخ جون منم سن بارداریم مثل شما بود شروع کردم به گشتن و پیدا کردم .تازه نینی من ماه دیگه دنیا میاد تو تعطیلات میوفته، خود بیمارستان بخش زایمان یه لیست میده ماما های خودشونن ،میتونن کمکت کنن ، عجیب میگی وقت ندارن ،
از بیمارستان بخواه یکیو برات پیدا کنن . بیمارستان تعیین کردی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بچه ها

یه سوال دارم . میشه لطف کنید و جواب بدید

شوهر من میخواد ویزای تحصیلی بگیره و بیاد آلمان . فعلا داره زبان آلمانی میخونه

خواستم ببینم میتونه من و پسرمو با خودش ببره ؟ یا اینکه من و پسرم باید ایران باشیم و شوهرم تا پایان درسش آلمان و دور از ما باشه ؟

پسرم 3 سالشه

دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
ممنونم طلا جون

یعنی پس نیازی نیست که ما چند سال تنها بمونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از چند ماه بهمون اقامت میدن یا اینکه به واسطه شوهرم میتونیم بریم ؟؟؟؟؟؟

اگه شوهرم با ویزای تحصیلی بیاد بعد از چند وقت میتونه اقامت بگیره ؟

مهنوش جان ،
ویزای تحصیلی ،فقط برا تحصیل هست مثلا ۴ سال درس میخونه ۴ سال اقامت داره با پایان تحصیل ،اقامتش هم تموم میشه . مگر اینکه ۱ سال مونده درسش تموم شه چند شهر یا کشور تقاضای کار مرتبط با رشتش کنه .اگه کار پیدا کرد مثلا ۲ سال قرارداد ،همون ۲ سال بش اقامت میدن. قبل این ۲ سال هم تموم شه باید تمدید کنه اگه شرکت خواستتش ،اگه نه دوباره باید دنبال کار بگرده، اینجا تقریبا همه این مدلین، خیلی کم کار دایمی میدن. باید حسابی توانش و سوادشو نشون بده بهشون.تازه هم انگلیسی هم آلمانی بدردش میخوره. آلمانی بلد باشه شانسش بیشتره ،
موفق باشید.
اگه همسرتون پذیرش گرفت از آلمان ،شما هم ۶ تا ۸ ماهه ،کمی کمتر یا بیشتر به همسرتون میپیوندین .
البته بستگی به رشته همسرتون داره که کجا تقاضا بده، شهر ،یا کشور ،که شانسش بالا تر باشه.
طلا جان ممنونم از زاهنماییت

یه سوال دیگه هم داشتم

شوهرم میخواد بره هانوفر یا هامبورگ

رشته تحصیلیشم کامپیوتره

به نظرت کدوم شهر شانسش بالاتره ؟
تو چی تخصص دارن؟ I T . WEB ، برنامه نویس .....؟؟؟؟ مدرک تحصیلی شون چیه؟ مکاتبه کرده با شرکتی یا دانشگاهی تو آلمان برا تقاضا ؟ سنشون چقده؟ چون اینجا سن براشون مهم حدود ۲۷ تا ۳۰ .
تخصصش نرم افزار و سخت افزار هست . شوهرم توی مسابقات مخترعین جهان توی کشور بلژیک نفر سوم شد و مدال برنز گرفت . سال 88

شوهرم لیسانسه

29 سالشه

نه مکاتبه نکرده . یکی از دوستاش میخواد براش پذیرش بگیره

فعلا داره زبان آلمانی میخونه

اها ما هرخ جون ،اگه بیمارستان تعیین کنین خودشون به شما یه لیست ماما میدن از خود همون بیمارستان،خودشون به شما سرویس میدن. تو اینترنت یه بیمارستان همون شهری که میخواین برینو پیدا کنین ،ایمیل بزنین بگید ماه چندید، و این بیمارستانو انتخاب میکنید،یه روز ملاقات برا شما تعیین کنن که برید از نزدیک باهاشون صحبت کنید ، قطعا به شما جواب رد نمیدن وقتی بیمارستان مشخص باشه .فقط نگید در به در دنبال ماما هستید.
وقتی بیمارستان قطعی باشه ما ما هم در اختیارتون میزارن . هنوز برا شما دیر نشده اصلا، فقط زودی یه بیمارستان از نت تو همون شهر سرچ کنید و مکاتبه کنید یا اگه همسرتون آلمانیش خوبه زنگ بزنه چه بهتر .و بگید که فرم ثبت نام برا شما بفرستن با فکس .ثبت نام که کنید دیگه هیچ نگرانی نداری ،
اینا قطعا از مشتری بیشتر بدشون نمیاد،این رقابت بین بیمارستانها هست کمی تعریف و تمجید از بیمارستانشون کنید .
نتیجه رو به من بگید لطفا .
ماهرخ یه چیزی یادم اومد ،منم اوایل که میخواستم ماما پیدا کنم اطلاعات دقیقی نداشتم ،نمیدونستم از کجا ،و چطوری ماما پیدا کنم ،منم به ۱/۲ نفر ایمیل دادم ولی جواب ندادن ،
الان گفتی یاد خودم افتادم ،فکر کنم سیستم شون اینجوریه که اونا از بیمارستان تعین میشن نه از بیرون .
پس اول ثبت نام کن بیمارستان بعد خودشون منت شما رو هم میکشن واسه انتخاب ماما .
پس بیراهه رفتی نتیجه نگرفتی .
طلا جان من همسرم خودش پزشکه تو بیمارستان .... موضوع اینه که دو دلم که تو بیمارستانی که همسرم قراره کار کنه زایمان کنم یا تو یه بیمارستان دیگه ... ولی ممنون از راهنماییت ... اینو نمی دونستم که از خود بیمارستان میشه ماما گرفت
طلا جان، یه سوال ! به مامانت اینا برای مصاحبهء سفارت نامه از دکترت دادی که نشون بده تو زایمان داری ؟ من نگاه کردم توی Mutterpass اون صفحه ای که توش تاریخ احتمالی زایمان رو زده اسم من توش نیست بنابراین کپیش به درد سفارت نمی خوره ... نامه بگیرم به نظرت ؟