2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490692 بازدید | 6289 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان یه سوالی دارم .من برادرم 9 ساله ساکنه برلینه ولی اقامتش جور نشده یعنی هر دفعه رد شده میخواستم سوال کنم شما هیچکدوم وکیل خوب سراغ ندارین که بتونه کار اقامت برادرم و درست کنه راستش دلم خیلی براش میسوزه نه میتونه کار کنه نه از کشور خارج بشه هیچی 9 سالم هست که ندیدیمش در ضمن مجرده اگه شما راهی به نظرتون میرسه میشه راهنماییم کنید .مرسی
شیدی جان کلاً دانشگاه های اینجاا و همینطور دانشگاه من آلمانی زبان هستن. ولی هر دانشگاهی رشته هایی داره که بزبان انگلیسی هست. که این رشته هارو تو لیست رشته های دانشگاه مورد نظرت میتونی پیدا کنی. ( برای لیسانس و فوق لیسانس) من رشتم بزبان آلمانی هست.

مانی جان من متاسفانه وکیلی نمیشناسم. از طریق ازدواجی میتونه اقامت بگیره. ولی خوب اونم خیلی سخته و شرایط خودشو داره. راستش من راهی بذهنم نمیرسه. امیدوارم زود زود اقامت برادرت درست بشه عزیزم. فکر کپنم اگر یک کار خوب پیدا کنن میتونه اقامت بگیره. بازم بستگی به این داره که پناهندست یا پناهنده نیست، نمیدونم پناهنده ها اجازه کار دارن یا نه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام به همه .

من به احتمال زیاد برم ایران میخواستم بپرسم اگه سه یا چهارتا وسیله برقی همراهم داشته باشم مشکلی نیست؟؟؟
اگه راهنماییم کنید خوشحال میشم.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام

ساحل جون فکر نمیکنم مشکلی باشه. ولی بستگی به تعداد هم داره.. بهترینش اینه که از Zoll بپرسی. تعدادشو. فکر کنم تو سایت فرودگاه هم در این مورد نوشته باشن.. سفارت ایران هم میتونی زنگ بزنی بپرسی.

مونی جون لطف داری عزیزم.

دختر عموی من داره فرانسه دکترای حقوق میخونه و من که ازش پرسیدم گفت فرانسه و ایران شبیه هم هستن. یعنی از یک پایه هستن! آلمان نمیدونم.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام.
میخواستم یه ادکلن خوب بهم معرفی کنید راستش نمیدونم چرا ادکلن خریدن انقدر برام سخته ..........

قیمتش هم زیر 40 یورو باشه ..ملایم هم باشه .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مرسی مونی جون راستش عطر خریدن خیلی برام سخته وقتی توی محیطش قرار میگیرم که هی میخوام عطرهای مخلتف را بو کنم سرم درد میگیره.
آره خودم هم در نظر داشتم آنلاین بخرم.
سلام
مونی جان من تا پایه فوق لیسانس رو ایران گرفتم اگه بخوام برم هر کشور خارجی برا ادامه تحصیل مشکلی نیست
مطالب فقه هم بیشتر برا بچه هایی که حقوق خصوصی و حقوق جزا خوندن ممکنه تلاقی با حقوق یه کشور دیگه داشته باشه
تا جایی که می دونم هیچ مشکلی برا رشته من ایجاد نمی کنه
خیلی از استادای ما تحصیل کرده خارج هستن البته بیشتر فرانسه
و اینجا دارن کار می کنن
من نمی دونم بیام آلمان و ادامه تحصیل بدم بخوام بمونم یا برگردم هنوز در این مورد هیچ فکری نکردم
فعلا دنبال اطلاعات کامل هستم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
سلام
من پوستم لک آورده البته جای جوش هست دکتر هم رفتم بهم کرم داده اما احساس میکنم کرمش فایده ای نداره چون دکتر گفت بعدا جاهاش میره و اینکه میدونیدکه دکترهای اینجا چه جوری هستند...... .

اگه کرم لایه بردار یا از بین بردن لک مارک خوبی را می شناسید و خودتون استفاده کردید یا تعریفش را شنیدید که مطمئن باشه ممنون می شم اگه بهم بگید .....آخه دارم میرم ایران نمیخوام اینجوری باشم.

سلام من اومدم دوباره ؛)

مامان مریم عزیزم، من با یکی از دوستام صحبت کردم اسمش میلاد هست و گفتش که شمارشو بهت بدم، اگر دوست داری باهاش تماس بگیری اون تا جای که بتونه با کمال میل راهنمایی میکنه. ( تلفنی بیشتر از نوشتن راه دستشه. سؤال هم میتونی بپرسی اگر همون موقع سؤالی بذهنت رسید) فقط اینکه شمارشو نمیخوام اینجاا بگذارم، ای میل تو این سایت کار میکنه؟ من خودم ای میلم تو سایت کار نمیکنه. ولی اگر ا-میل داشته باشم یا فیس book اگر داری، میتونم شمارشو اونجا برات بزارم. ببخشید که اینقدر طول کشید.

نهال جان من مدرسه ایرانی نمیشناسم.

ساحل جون کرمی نمیشناسم متاسفانه.