2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490692 بازدید | 6289 پست
عزیزم من از همسرم پرسیدم، گفت که باید اسپری Antischimmel بخری و بزنی بهشون. ولی میگه شیمل ( این کپک ها اسمش شیمل هست) روی کاغذ دیواری میزنه نه کاشی.. چون میگه اینها باید از یک چیزی تغذیه کنن و کاشی که تغذیشون نمیکنه. و اینکه حتماً بعد از حمام هواا رو عوض کن تا نم بره. حمامت پنجره داره؟ این شیمل ها مال نم هستن. نباید بزاری نم تو خونت بمونه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم پارمیدا جون
ولی یکی از استادای شوشو که خودش آلمان تدریس می کنه خیلی مصره که شوشو بره
گفته خودش همه کاراشو انجام می ده
فقط شوشو باید آزمون جامع دکتریش رو بده تا دیگه اینجا کاری نداشته باشه
تو این فاصله هم من باید آلمانی یاد بگیرم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
پارمیدا جان من فوق لیسانس دارم از دانشگاه آزاد می خوام دکتری بخونم اونجا
در این مورد چیزی نوشته نشده بود
شوشو هم خودش دکتری داره
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
مامان مریم جون، برای دکترا راحت تره پذیرش تا لیسانس.... خیلی ها که میآن اینجاا دکترا پذیرش فوق لیسانس میگیرن و میآن اینجا با استاد صحبت میکنن و همینجا برای دکترا پذیرش میگیرن. من خیلی از دوستانم اینجاا دارن دکترا میخونن و تازه از ایران اومدن. اگر دوست داری ازشون میپرسم... فقط اینکه قانون جدیده که برای دکترا دیگه اجازه ندارین موضوع ایران بردارین! در مورد ایران نمیتونه باشه. قانون جدید وزارت علوم ایرانه!

گلبانو جون، لطف داری بمن. آره عزیزم حتماً به صاحب خونتون بگو. و از هم،این اسپری که گفتم بگیر و بزن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان برای فوق دکتری چی؟؟؟
اگه لطف کنین و یه سری اطلاعات جامع در اختیارم بزاری واقعا ممنونت می شم
راستی من برا زبان آلمانی هنوز شروع نکردم می خوام فشرده شروع کنم
ولی مشکل تلفظ دارم
بعد موضوعی که گفتی وزارت علوم ایران گفته موضوع نباید در مورد ایران باشه یا وزارت علوم آلمان؟؟
مامان مریم جون، وزارت علوم ایران گفته. و آلمان هم مجبوره این قانن رعیت کنه. ایرانیها الان 4-5 ماهه اجازه ندارن با موضوع ایران کار کنن.

بعد اینکه من حتماً از بچه ها میپرسم برات. راستی دکترا و فوق دکترا فکر کنم کلاً انگلیسی هست. یعنی خیلی درصد انگلیسی بودنش بالاست. من یه دوستام آلمانی میخونه ولی بقیه همه انگلیسی.

چه رشته ای هستین؟ دانشگاه ما ایرانی خیلی داره میگیره. بچه ها هم اینجا خیلی کمک هم هستن. البته ما شرق آلمان هستیم.
واقعاااااا
پارمیدا من و شوشو رشته امون حقوق هست
شما رشته ات چیه؟ اونجا چی می خونی؟
پارمیدار جون یعنی برای دکترا و فوق دکترا زبان انگلیسی کارآمدتره؟؟
سلام مریم جون.
ببخشید اینقدر دیر جواب دادم. منتظر شدم با دوستام صحبت کنم که بهت خبر بدم، متاسفانه هنوز گیرشون نیوردم. چون خیلی همش باید میرفتم سر کار. اینهفته حتماً خبر میگیرم عزیزم.

من اینجا فرهنگ و صنعت میخونم. دانشگاه ما فنی هست و رشتهای فنی و صنعتی داره. یکی بهترین دانشگاههای آلمان Humboldt هست که برلین هست و دیگری هم FU-Berlin البته من اونجا نیستم، ولی برای حقوق اینها واقعاً خوبن.

میتونین اینجاا هم خودتونو بورس کنین. دوستان من بورس هستن اینجاا، ولی اصلاً نمیدونم که شرایطش چیه. من حتماً این اطلاعات از دوستام میگیرم. دیگه اینکه من اکثراً شبها هستم، همین موقع ها ( 10:00 ) شب ایران.
وای مرسی پارمیدا جون
لطف می کنی عزیزم
من منتظر می مونم
تو این هفته هر روز سر می زدم
بازم این کار رو م کنم تا زحمت بکشی و یه جواب درست حسابی برام پیدا کنی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز