2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490692 بازدید | 6289 پست
غزال جون امروز رفتم tierheim چرا اینجوری بود شوهرم که از سگ میترسه اون به کنار منم خودم از سگ هایی که جثه بزرگی دارند میترسم اینم به کنار ولی انقدر فضاش بد بود خیلی بو میداد وقتی رفتم اونجا اصلا حالم یه جوری شد .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه خوب که خودت رفتی دیدی
من هم تو تایبیکها برات نوشتم که ان سگهایی که تو تو ذهنت هست انجا نیست و باید خودت بخری
چون معمولا توی هیم سگهای بزرگی هستند که صاحباشون انها را ول کردند و دیگه نمی خواستندشون و مثلا بلیس انها را بیدا می کنه و می بره هیم
سگ خوب و تمیز و وو بخوایی باید خودت شخصا بیدا کنی بخری
خوش به حالتون اونجا راحتین..وحشی ها اینجا سگها رو بگیرن جلو چشم صاحبانشون با چوب میزنن تو سر سگها..وای فکر اینکه یکی با پت من jesika"" اینکار رو بکنه دیوونم میکنه
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سلام بچه ها،

ساحل جون گاهی تو هایم هم پیدا میشه. تو روزنامه باید ببینی. همیشه قسمت Haustire oder Heimtier آگهی واگزاری سگ و گربه موش و خرگوش .... هست. سگ هرچی بزرگتر باشه مالیاتش هم بیشتره ؛) سگ های شکاری مثلاً مالیات زیادی دارن. من عاشقه کوکر اشپانیر هستم. جااان.. گوشاشون مثل مخمل میمونن. من هم یه مدت ویار سگ کردم. ولی ما صبح میریم شب میایم، طفلک تو خونه تنها میمونه.

عشق سبز عزیز. ایران واقعاً ..... . نمیدونم چی بگم! من تقریباً همه عمرم سگ داشتم و همیشه دست و دلم میلرزید سر همین. طفلک هارو اصلاً نمیشد بیرون برد! یه دفعه که پلیس قشنگ اومد سمت من، سگمو برداشتم و دبدو تو خونه!! یک بار هم با دوستم و سگش داشتیم از خیابون قیطریه دم پارک رد میشدیم. یه ماشین پیکان سفید، از توش چند تا هیولا پیاده شدن!! مشکلشون این بود که چرا موهای سگ دوستم گل سر داشت!!!!! دیوونن بیکارا :))))))))
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستان عزیز
نظرتون برام خیلییییییییییییییییییییییییییییییی مهمه لطفا جواب بدید
من یک پسر دوسال و شش ماه دارم ویک دختر شش ماه ، مواقعی که ماشین ندارم تنها بیرون بردن این وروجکها برام
غیر ممکن می شه ، بنظر شما براشون کالاسکه دو طبقه بگیرم یا اینکه CROOZER ) Fahrrad Anh�nger )
بخاطر قیمت بالای این دو مورد می خوام با راهنمایی شما دوستان گزینه ای رو انتخاب کنم که استفاده مفید و کاربری داشته باشه ،،
ممنون می شم برای انتخاب بهتر کمک کنید

دینا جون سلام

پسر من 3 سالشه و اصلاً دیگه تو کالسکه نمیشینه. الان حدود 3-4 ماهی هست که اصلاً نمیشینه. من خودم دائم با دچرخه میرم و میآم. اگر شما هم دچرخه سوار میشی فکر کنم Fahrradanh�nger بیشتر بدردت بخوره با دتا نینی. تو یمستون و پاییز هم سوز و سرما و باد و بارون اذیتشون نمیکنه... اونو دستت هم میتونی بگیری و به عنوان کالسکه استفاده کنی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من خیلی راضیم، برخوردشون هم خیلی خوبه. کلاً مردم بسیار مؤدب و باشعوری هستن. کاری هم بکار کسی ندارن. خیلی رک هستن و خیلی هم اهل کمک... این تجربه من بود.

توشون آدم دیوونه هم هستا. مثل همه جای رو زمین.

کلاً آرامش خیلی زیاد و خوبی داره زندگی اینجا.
می تونین کمی اطلاعات در مورد اقامت و تحصیل تو آلمان بهم بدین
قراره من و شوشو و مانی کوچولو بیایم اونجا
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
سلام!!

این تاپیک هی میآد، هی غیب میشه!!! چشه؟؟؟؟

مامان مریم جون این سایت اطلاعات داره برای پذیرش تحصیلی. این مؤسسه هم هست که برای دانشگاه ها دانشجو خارجی میفرسته، یعنی فقط از طریق این مؤسسه میتونی مدارک بفرست. البته 1-یا 2 دانشگاه هنوز جزو این مؤسسه نشدن. ولی قوانینش یکیه. آلمانی بلدی عزیزم؟

این آدرس وب سایت

http://www.uni-assist.de/laender-tipps.html#a2
شیدا جون، سلام.

تا این تاپیک دوباره غیب نشده بگم که دانشگاهی که فقط انگلیسی باشه نداره. ولی هر دانشگاه رشته هایی داره که اینها بزبان انگلیسی هستن. باید بری تو سایت دانشگاه مورد نظرت و تو لیست رشته هاشون ببینی که کدوم انگلیسی هست.
Salam doostaye khoobam.
.
bache ha man ye khune gereftam tu alman bara ejare, ama alan didam ke darze kaashi haash jolbak(gharch zade) tu hamum..ba chi mitunam ina ro nabood konam ?
divara kolan engaar inja kapak mizane ziad...bayad hamash hava bedim besh..
bara koshtane in gharchaye hamum chikaar konam ?
merci az rahnamayeetun