2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست
طّب آلمانی‌ برای اقدام به بارداری و تقویت رحم در زنانی که برای باردار شدن مشکل داشته‌اند دمکرده‌های زیر را تجویز میکنن :چای گزنه Brennesselblatter , گیاه پای شیر Frauenmantelkraut, دمکرده برگ تمشک Himbeerblatter, فرنجمشک melissen , بومادارن Schafgarben, دمکرده شبدر قرمز Rotklee : دم کرده انگور فرنگی‌ johannisbeern , اکلیل کوهی Rosmarinblatter , برنجاسف Beifusskraut, گیاه آقطی Holunder:,دمکرده تخم کتان .

در ضمن برنامه مصرف دمکرده زیر را پیشنهاد می‌کنن.از روز اول پریود تا روز چهاردهم :چهل گرم برگ تمشک ?:چهل گرم اکلیل کوهی ?: چهل گرم برنجاسف ?: چهل گرم اقطی : چهل گرم مریم گلی‌Rosmarinblatte همه را با هم ترکیب کنید و هر روز سه نوبت یه قاشق غذا خوری از این مخلوط را با دویست میلیگرم آب جوشانده قرار داده و به مدت ده تا پانزده دقیقه تا دم بکشد.

و از روز پانزدههم تا اولین روز پریود چهل گرم گیاه پای شیر،چهل گرم بومادارن و چهل گرم گزنه از هر کدوم یه قاشق غذاخوری با هم ترکیب کنید در هر روز یه قاشق غذاخوری در دویست میلیگرم آب جوشانده قرار داده و به مدت ده تا پانزده دقیقه تا دم بکشد.توصیه میشود بین سه تا شش ماه نتیجه موفق حاصل میشود.
سلام به همگی من تازه عضو شدم 26 سالمه یک سال است که ازدواج کردم و دو سال هم دوران عقدمان بود میشه سه سال . شاید دو سال دیگه برگردم ایران و تصمیم دارم وقتی رفتم ایران حتما برم سرم کار فقط نمیدونم کی بچه دار بشم . اگه دوسالی که اینجا هستم بچه نیارم مطمئن هستم که ایران هم برم تا یک سالی بچه نمیخوام و البته در آنجا سرکار هم خواهم بود حالا نمیدونم که آیا آن وقت برای بچه دار شدن دیر میشود یا نه؟ همه میگن زودتر بچه بیارم بهتر است سردرگم هستم یکی راهنماییم کند در ضمن من اینجا خانه دار هستم...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ساحل جون خوش اومدی. زمان بچه دار شدن یه مساله کاملا شخصیه و به آمادگیهای فرد از لحاظ روحی و جسمی و اقتصادی و ... بستگی داره. به نظر من اگه اینجا بچه دار بشی و دو سال دیگه بخوای بری ایران دیگه اونزمان تقریبا از آب و گل دراومده و کمی دستت بازتره برای سرکار رفتن.
همینطور میگن بهتره بچه اول زیر سی سال به دنیا بیاد.
سلام به مادرای عزیز سال نو مباک من مامان سام 33 ماه و سامینا 13 ماه هستم ما در دورتمند زندگی میکنیم کسی بین شماها نیست که یک دکتر کودکان ایرانی اطراف دورتمند بشناسه.
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
الیسا جون خیلی متشکرم دکتر کودکان بچه هام ایرانی بود و الان بازنشسته شوده پسرم خیلی بهش علاقه داشت و هر دفعه پهلوش میرفت واقعا حرفاش رو گوش میکرد میترسم پیش دکتر المانی برم بخوره تو زوقش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
nooo100 عزیز من نمی تونم کمکی بکنم. اما این کار برای فردی که دعوتنامه می فرسته تعهد میاره یعنی تا اونجاییکه می دونم از اون تعهد میگیرن که فردی که میاد بعد اون مدت تعیین شده به ایران برمی گرده و در غیر اینصورت برای فرد فرستنده دعوتنامه از نظر قا/نونی مشکل پیش میاد.
والله صبا جون من تا حالا هر چی این مورد رو دیدم طرف برای فامیل درجه یکش کرده یکی از دوستای ما برای برادرش این کارو کرد تا حالا ندیدم برای غریبه کسی این کارو بکنه ولی شاید پیدا بشه کسی که در ازای پول بکنه این کارو