2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست
صبا جون خوبی من تصمیم گرفتم که بچه دار بشم فکر میکنم که بهتره اینجا بچه دار بشم تا زمانی که برمیگردم بچه ام بزرگتر شده باشه و من راحت تر به کارهام برسم . فقط منتظرم تا قرص های ضدبارداری ام تمام بشود بعد برم دکتر و صحبت کنم به نظرت تصمیم خوبه ؟؟؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام می خواستم بپرسم اینجا بچه دار شدن شرایط خاصی داره با مشکل که روبه رو نمی شم می شه لطفا کمکم کنید من احتمالا دو سال دیگه آلمان هستم لطفا راهنماییم کنید؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام پارمیدا جان منظورم اینکه من همسرم اینجا تحصیل میکنه و هم از نظر هزینه بیمارستان و دکتر میخواستم بدونم چه جوری هست ما بیمه خصوصی هستیم؟ یه راهنمایی کلی می خواستم ؟
هزینه دکتر و بیمارستانو در کل بیمه میپردازه.. مجانیه همش... یه بار از پزشکت بپرس برای اطمینان. ولی مال من که همش مجانی بود. حتی داروهات و ویتامینهاتم مجانیه... دکتر هر فصل 10 یورو میگیره که قبضشو باید نگه داری با اون قبض هر دکتر دیگه ای به جز دندون پزشکی فکر کنم مجانیه.. دندون پزشکی باید سره فصل جداگونه 10 یورو بدی. ولی دکتر خانگی و زنان و بقیه دکترها با هامون 10 یوروی که به دکتر زنانت میدی مجانی میشه دیگه تا سر فصل بعد و دوباره 10 یورو.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان فکر کنم این چیزی که شما گفتی برای بیمه دولتیه. ساحل جون گفتن بیمشون خصوصیه.
همسر منم بیمه خصوصی داشت بستگی به بیمه داره. اگر ماهی 350 اینا بدین برای هر دفعه ویزیت پولی پرداخت نمیکنید ولی اگر ماهی 250 این حدودا پرداخت میکنین باید هر دفعه دکتر ویزیت بپردازی.همسر من ماهی 250 تا میداد و هر دفعه دکتر مثلا دکتر داخلی ویزیت نرمال 50 تاست. و دکتر متخصص 70 تا. تا 900 تا هم در سال خودش باید بپردازه اگه خدایی نکرده به دارو یا درمان احتیاج پیدا کنه بقیه اش رو اونها میدن.

در کل بیمه خصوصی خیلی گرونه. ولی شرمنده که در مورد زایمان و بیمارستان اطلاعی ندارم.
ساحل جون من هم در مورد بیمه خصوصی نمیدونم چیزی ولی به نظر من اینجا و ایران نداره به هر حال بچه دار شدن سختیا و صد البته شیرینی خودش رو داره هر جا باشی بالاخره راحت نیست که یه سری از آزادیات محدود میشه ولی شیرینی خودش رو هم داره اگر کار خاصی نداری که چرا سخت باشه؟من که تازه دومی رو باردار هستم درسته اولش سخته ولی تا دو سال بعد دوسال دیگه راحتتره تقریبا بعدشم از سه سالگی بچه ها میرن مهد دیگه خیلی خیلی راحت میشی
مرسی سحر جان ولی منظورم ارتباط با دکترها هست آخه من خودم زبان آلمانیم خوب نیست و همسرم هم انگلیسی صحبت می کنه هرچند من اینجا دکتر زنانم انگلیسی صحبت می کنه ولی در این مورد می خواستم بدونم . و اینکه یه وقت نمی خوام از طرف دکترها و برخورد بدی باهام بشه از اینکه اینجا بچه دار شدم من بیشتر از همه نگران این موضوعات هستم .
ساحل جون،

بیمتو از همه نهتره از پزشکت بپرسی، چون ما هم بیمه خصوصی نداریم... در مورد بچه دار شدن، همه جا بچه داری سخته... همه جا باید از وقت خودت بزنی، پس بهتره زمانی این کارو کنی که خودت پیشرفت هاتو کرده باشی و منظورم اینه که درس خونده باشی و سر کار بری یه مدت (مثلاً) یا اگر هدفی داری اول بهش برسی. من قبل از شروع دانشگاهم بچه دار شدم، و کار هم میکنم، البته پسرم الان 2 سال و نیمشه و تازه رفتم سر کار، کارم هم جوری هست که ممکنه شنبه ها هم برم سر کار یا شیفت صبح ساعت 6 باید سر کار باشم، و عذاب وجدان اینکه آرین کم دیدم این هفته خیلی ناراحتم میکنه... برای همین میگم که سعی کن اول به اهدافت برسی (چون فکر کنم خیلی جوونی) بعد بچه دار شو که از بچه دار شدن، بدون استرس فقط لذت ببری... البته این نظر من بود. از نظر رفتار پزشک ها اصلاً ناراحت نباش، چرا باید بد رفتاری کنن؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
نمی دونم چرا احساس میکنم که ممکن دکترها کمی بدرفتاری کنن !! من اینجا تحصیل نمی کنم و فقط از 20 روزه دیگه به مدت 4 ماه کلاس زبان آلمانی ام را ادامه میدهم تا دوره 6 ماه ام تکمیل بشه بعدش کلا اینجا بیکار هستم و علاقه ای ندارم که اینجا کار کنم ولی دوست دارم ایران حتما برم سرکار و اینکه ایران جوری هست که نمی شه زیاد بیرون رفت و گردش کرد باید حتما سرکاری باشی از طرف دیگه خواهرم خیلی به من اصرار میکنه میگه هرچه دیرتر بچه دار بشی سخت تر است خودش 9 سال است که ازدواج کرده و تا مدتی جلوگیری می کرده اما حالا که بچه میخوان بچه دار نمی شوند و من دوست ندارم یه زمانی همچین اتفاقی برای من هم بوجود بیاد و بخواهم دارو استفاده کنم چون به بیشتر داروها حساسیت دارم اصلا خودم موندم چیکار کنم ؟
برای چی دوست نداری اینجا کار کنی، تجربه کسب میکنی. و تو ایران به دردت میخوره. کار کردن اینجا خیلی خیلی خوبه. من حتی اخر هفته ها هم دلم برای کارم تنگ میشه :)) البته من واقعاً عاشق کارم هستم. همکارهام هم خیلی خیلی خیلی ماهن و مهربون... خیلی خوبه که زبان آلمانی میخونی، آفرین.... اگر واقعاً شرایطش داری بچه دار شو. من 27 سالگی بچه دار شدم و زود بود بنظرم. الان تازه از آب گل داره دکتر میآد من میتونم به خودم برسم یذره. ( قربونش برم الهی).. ولی اگر الان میتونستم تصمیم بگیرم میزاشتم 35 -36 سالگی بچه دار شم...

فرق داره البته، هر جور که میدونی عمل کن، این تصمیم فقط خودت میتونی بگیری. از دکتر هم نترس، مهربونن. ؛)