2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
تنها جان
یه بخشیش به شخصیت آدمها مربوطه و دیدشون نسبت به زندگی در خارج. من خودم شکرخدا چنین تجربه ای نداشتم اما کسایی رو دیدم یا از وضعشون شنیدم.
همین که یه کشور دیگه بهت یه پول توجیبی مختصر بده واجازه کار نداشته باشی و سر آخر هم مجبور شی هزار و یک دوز وکلک سوارکنی تا اخراج نشی و موندگار شی کم تحقیری نیست. خیلیها میرن الکی مسیحی میشن تا با پناهندگیشون موافقت شه بعضیهای دیگه ... , زندگی توی کمپ هم که خودش یه بخش دیگه از ماجراست که حتما اونهایی که تجربه کردند بهتر میتونن کمکت کنن. و درنهایت نگاه به پناهنده هیچ وقت نگاه خوبی نیست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش مهتاب جون حقوق ماهی یه میلیون تومن میشه حدودا 800 یورو حالا کیندر گلد هم روش0 100 یورو. ماشین رو چطوری خریدن با این درآمد؟ مطمینین همه این چیزا رو دارن؟ اما هرچی هم که بدن واقعا به تو کمپ موندن میارزه؟
این فقط یه بعد قضیه است. مهاجرت خودش یه تغییر بزرگه وای به روزی که پناهندگی هم باشه.
عجب...
راستش من نمی دونم الان دخترعموتون شغل گرفتن یانه ولی فکر میکنم دست کم تا آدم فامیل نزدیک نداشته باشه اینجا اقدام برا پناهندگی خیلی ریسکه بماند که من اصلا پناهندگی رو درست نمیدونم. آخه مثلا میخواد تو دادگاهش چی بگه؟ بگه چرا پناهندگی می خواد؟
مهتاب جون درسته ولی به شرطی که نون وتره هم مال خود آدم باشه.
راستش مشکل اجتماعی باید شرح وتفصیل داشته باشه مهتاب جان.
معمولا زنان مطلقه بچه دار میرن میگن قانون به ما ظلم می کرد یا جامعه مردسالار ما رو تحت فشار گذاشته بود و به شوهرامون حق کتک زدن ما رو داده و یا میخوان بچمو بگیرن و... خلاصه یه پناهندگی این هموطنها به قیمت بی ابرویی همه ایرانیها گاه تموم میشه بعضی از اون ساده ها و بیسوادشون که یاد نگرفتن فکرشون رو پنهان کنند تا میفهمن از ایرانی اولین سوالشون اینه که آخی... شوهرت می زنتت؟؟فکر می کنین خیلیهاشون چرا باور نمی کنن مردای ما هم اهل کمک تو خونه و محبت واحترام به همسرشون هستند؟

امیدوارم دخترعموتون این بار دیگه طعم خوشبختی رو بچشه.
مهتاب جان
چون ما یه فرهنگ پر از تزویر داریم. فکر می کنیم حقمون رو بخوایم زشته!!! زشت اونه که ناونی حقت رو بگیری .

من از اشناها کسی رو سراغ دارم که رفت گفت چون پدرم سرهنگ ارتش شاهنشاهی بوده من تحت تعقیبم و اینطوری پناهندگی گرفت!
یکی دیگه رفت مدرک برای شکنجه شدن توسط حکومت جعل کرد! رفت گفت چون با یه دختری دستگیر شدم شلاقم زدند و...
یکی دیگه رفت گفت شوهرش تو خونه زندانیش می کنه...
تنها جان
من خودم به زودی به امید خدا بر می گردم اما اگر کمکی بتونم بکنم خوشحال میشم اما مطمینی تحت فشار تصمیم گرفتن درسته؟فرار چرا؟
بهتر نیست کمی صبر کنی تا احتمال احساسی مواجه شدن با مشکلات کم بشه؟
من با همسرم حرف زدم میگه کمپ برای یه زن تنهها و اون هم با بچه بدترین جای دنیاست. توی شهری که همسرم درس میخونده با یه ایرانی اشنا میشه که پناهنده شده بود ماجراش مفصله اما همسرم میگفت اون دوره توی کمپ تعادلش رو به هم ریخته بوده...
سبز جان
یه ماه و دو ماه خیلی خوشبینانه است. همکلاسیم 5 سال تو کمپ بوده تو هلند ولی چون زنش توی آلمان تو کمپ بوده و بالاخره اون پناهندگی میگیره اون هم میتونه بیاد آلمان. یه مورد دیگه هم بود که شوهر از ایران اومد پناهنده بشه و تو کمپ چند سالی بود تا پناهندگیش درست شد و بعدش زن و بچه رو آورد.
کاش کسی که خودش از این طریق اقدام کرده بتونه اطلاعات واقعیتری بهت بده چون ممکنه نگاه از بیرون من با واقعیتها دقیقا منطبق نباشه. یادمه بودند کسانی که می گفتند پناهنده شدند...
سلام

با اجازتون منم بپرم وسط حرفتون... به نظر منم پناهندگی دیگه واقعاً آخرین راهه... پناهندگی خیلی سخته، یه اطاق میدن بهتون با 2-3 نفر دیگه که اصلاً معلوم نیست کین و چه کارن، چقدر نکات بهداشتی رعایت میکنن، از کجان .... . با بچه خیلی سخته..البتّه من کسانی میشناسم که سالها پیش با بچه پناهنده شدن و الان هم تحصیل کردن و کلی کار و درامد دارن برای خودشون، ولی توی اون 5-6 سال تو کمپ واقعاً رسشون کشیده شده....پناهنده ها اصلاً از استان اجازه ندارن برن بیرون، یعنی 5 -6 سال فقط تو یک شهر یا استان باشی، هیچ جا نری، اجازه کار و درس خوندن نداری، ماهی یه چندرقاز پول میزارن کف دستت که بتونی فقط 2 تا تیکه لباس بخری... خیلی سخته، و دیگه هیچوقت نمیتونی به کشورت برگردی، بخوای دوباره پاس ایرانی بگیری کلی باید تو سفارت منت اینارو بکشی. البتّه بازم میگم، بنظر من به احساس خودت بستگی داره، اگر واقعاً ایران برات غیر قابل تحمله اینکارو بکن.اگر نه خیلی سختت میشه. 2-3 ماه هم اصلاً طول نمیکشه، من هم هرکیو دیدم تا دادگاهش 5 سال طول کشیده، 5 سال زمان زیادیه تو زندگی.

چرا از یک طریق دیگه اقدام نمیکنی؟ مثلاً دانشجویی... دانشجویی میتونی بیی 10 سال هم دانشجو باشی... دوستای من از لیسانس اومدن، لیسانس گرفتن، فوق خوندن، دکترا هم خوندن و الان برای فوق دکترا ثبت نام کردن، فقط برای اینکه ایران برنگردن. اینجا هم بورس میگیرن و خرج تحصیل درمیاد... برای اقامت باید شغل پیدا کنی و یه شرکت بنویسه که فرد تورو میخواد، بهت اقامت میدن، البتّه بعد از کلی کاغذ بازی....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مهتاب جون مطمئنی 1 ساله؟؟ آخه من اینجاا الان یه آقایی میشناسم که سیاه تو یه پیزا فروشی کار میکنه و 6 ساله که اینجاست و هنوز جوابش نیمده... زن و بچشم اتریشم و اوناهم تو کمپ هستن... اگه 1 سال باشه خوبه باز... امیدوارم کار همه زود راه بیوفته، چه اونایی که تو کمپن چه اونای که میخوان مهاجرت کنن، امیدوارم بهترین راه جلوو پاشون باز شه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
نه منظورم اینه که بدون مجوز تو یه پیزا فروشی کار میکنه ، ایرانیه، یک آقای حدود 47-48 سالست