2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
البتّه برای خانمها هم خانه زنان دارن. دوست من اونجا بوده، میگفت بهتر از کمپه.. اونم کرش 2 سال طول کشیده تو دادگاه هم رد شده، ولی خوب ازدواج کرد و به همین خاطر اقامت گرفت.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
خدا رو شکر اطلاعات پارمیدا جان دقیقتر از مال من بود.
من هم امروز دانشجویی به ذهنم رسید اما واقعا اول باید دید هیچ راه دیگه ای برای موندن نیست؟ اگر گناه همسرت همونه فقط و میشه باهاش ادامه داد چرا کمی فرصت به خودت و اون نمی دی؟ شاید یه مدت ازش دور زندگی کنی نظرت عوض شد و دیدی نمی خوای ترکش کنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام حوریثا جون،

بچه ها کسی میدونه آلمان کجاا میشه لباس محلی ایرانی خرید؟؟ برلین یا هرجا اگر با اینترنت بشه سفارش داد؟؟ کیندرگارتن آرین 1 جون Internationaltag میگیرن و هرکسی لباس ملی خودشی میپوشه، من حتماً میخوام لباس محلی خودمونو بپوشم.. کمک بیته!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان سلام
متاسفانه من هم نمی دونم اما میدونم بعضی ایرانی شاپهای فرانکفورت همه چی توشون پیدا میشه شاید تو گلبه زایتن شمارشون رو پیدا کنی وبتونی بپرسی یا تو iranians.de
از ایرانی شاپهای برلین پرسیدی؟ شاید هم خودت بتونی یه چیزی براش بدوزی؟
سلام
من و همسرم تصمیم داریم برای ادامه تحصیل بریم آلمان.(من ایران هستم) می خواستم بدونم اونجا شرایط کار و زندگی چطوره؟ کسی هست که راجع به دانشگاه های هنر بتونه منو راهنمایی کنه؟ من فارغالتحصیل تئاتر و همسرم فارغالتحصیل موسیقی .
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...
مده آ جون سلام

دانشگاه های هنر امتحان ورودی دارن، باید تو امتحان ورودی قبول شی.. زبام آلمانی باید 700 ساعت خونده باشی... این سایت کلاس زبان سفارت هست. همونجا یه دفتر دارن هم برای بورس و هم اطلاعات تحصیلی در آلمان.

http://www.dsit.org

اینجاا هم اداره ای هست که برای اکثر دانشگاهّا اول مدارکتو باید براشون بفرستی و اینها باد از تایید میفرستن دانشگاهی که تو درخواستت نوشتی... من قسمت فارسیشو برات زدم :
http://www.uni-assist.de/tipps-in-farsi.html

اینجاا دانشجوها بجز پول بورسیه که میگیرن میتونن تا سقف 400 یورو هم در ماه کار کنن... اگر بورس daad هم نشدی مهم نیست، اینجا بورس های زیادی هستن، که البته خیلیهاشون نمره براشون مهم نیست. البته نمره بد بورس نمیکنن، منظور این که حتماً نبید بهترین باشی.....

http://www.daad.de/en
این هم سایت DaaD هست که دانشجوها رو برای تحصیل در آلمان کمک میکنه و بورس میده... فقط اینکه باید لیسانس دانشگاه آزاد داشته باشی یا دانشگاه سراسری قبول شده باشی، وگر نه خیلی سخت میگیرن، البتّه هنر چون امتحان ورودی داره یک مقداری فرق میکنه....

تو همین وب سایت هم میتونی لیست دانشگاه ها و رشته هاشونو ببینی.

امیدوارم کمکت کرده باشم، اگر سؤالی داشتی در خدمتم عزیزم.
مرسی حوریثا جون... دوخت و دوز که نگو، که ابا من استعداد داشته باشم :))... من ندیدم مغازه ای که بفروشه.. حیف.
سلام دوستان
من هم نظرمو میگم چون خواهر شوهرم اینا پناهنده بودن با برادرشوهرم از نزدیک دیدم خیلی اطلاعاتم دقیقه اولا بگم بهتون هر کی گفته اینجا زایمان کنی سریع اقامت میدن دروغ محضه خواهرشوهر من به محض اینکه اینجا رسید دوماه بعدش زایمان کرد از اون تاریخ ده سال طول کشید الان بچش ده سالشه بهشون پاس دادن اون هم به لطف قانون جدیدی که اومد به همه قدیمیها دادن ولی بچه اصلا اصلا ملاک نیست بعدشم همون چیزایی که پارمیدا جون گفت درسته تازه خواهرشوهر من تعریف میکرد که توالتها عمومیه و شما باید هفته ای یکبار بری همه توالتها و حمومها رو بشوری یا اینکه میگفت مثلا دیدن من حامله ام گفتن تو سهمیه مخصوص ویتامین داری میگفت ما گفتیم الان چی میخوان بدن رفتیم یه دونه سیب دادن!یعنی فکر نکینید اگر ببینن کسی بچه داره مثلا خیلی براش امتیاز قایل بشن خلاصه اگر میخواید همچین کاری بکنید خوب فکراتون رو بکنین بعدشم کسایی که مثلا شما ایرانید فامیلتون اینجا پناهنده هست میگه خوبه اونطوری اینطوری باور نکنید چون طرف از ترس آبروش نمیاد راستشو بگه و مجبوره الکی تعریف کنه
سلام سولماز جون، من هر روز چک کردم ای-میلمو ولی از شماا چیزی دریافت نکردم، حتی اسپم ها هم نگاه کردم لطف میکنی دوباره بفرستی؟ من امروز خونم.... الان برات تو میلت آدرس ا-میل دوباره میفرستم.
سحر جون دقیقا راست میگی، اینجا قانونش مثل آمریکا نیست. تو آمریکا اگر بچه ای بدنیا بیاد میشه امریکایی ولی اینجا بچه ملیت پدر مادر داره. ولی اگر آدم از آلمانی بچه دار شه اون فرق میکنه، چون بچه هم ملیت پدر و مادر میگیره، خیلیها همین کارو میکنن میرن از آلمانیا بچه دار میشن و کرشون راه میاوفته.. ولی واقعاً خیلی پستی هست بنظر من، چون آدم بچه رو باید بخاطر خودش بخواد نه گرفتن اقامت... به پدر و مادر بچه هام آدم باید عشق داشته باشه، کشکی نیست که.