سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
پارمیدا جون هستی؟؟ من احتیاج به کمک و راهنماییت دارم گلم من برادرم الان 10 ساله که رفته آلمان حدود 2 ساله که به خاطر یه مشکل کوچولو با ما قهره و خبر ازش نداریم میخواتم ببینیم چطور می شه ازش یه ردی بگیرم ؟؟
اوایل اشتوتگارت بود ولی تا دو سال پیش که با ما تماس داشت میخواست کارهاش رو درست میکرد بره فرانکفورت پارمیدا جون دوست دارم بیشتر برات توضیح بدم لطفا جواب منو بده
میشه اسم و فامیل برادرت به من بدی... اینجا خوبیش اینه که هروقت اسباب کشی میکنی یا تلفنت عوض میشه، باید به شهرداری بگی.. و شهرداری دقیقاً میدونه کی کجاست.. ولی من اگر برم ازشون بپرسم بهم نمیگن. ولی اگر اسم فامیلیشونو بدونم، شاید بتونم از طریق شماره تلفن پیدا کنم چون اینجا هرسال شماره تلفن میره تو کتاب زرد، و همه میتونن داشته باشن.... یا اینکه اگر لطف کنی بگی کارش چیه و کجا کار میکرده، شرکت یا هرچیزی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
سلام دوستان، این آدرس سایت اینترنتی دفترچه تلفن هست. به خاطر اینکه چندمورد اینطوری بود که افراد دنبال شماره تلفن دوستاشون می گشتن گفتم شاید به درد بقیه بخوره.
دوستان عزیزی که در آلمان هستید سلام یه سئوال دارم.الان وضعیت گرفتن پگی چطوریه اونجا؟ اگه دو تا بچه هم داشته باشیم چقدر باید تو کمپ بمونیم؟ اصلا باید تو کمپ بمونیم؟ خوشحال میشم کسی بتونه کمکم کنه