2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489050 بازدید | 6289 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه آرین کلاً سر واکسن زیاد اذیت نمیشه.. سر این واکسن هم نه تب کرد نه درد داشت.. هیچی. امیدوارم دخمل ناز تو هم مشکلی نداشته باشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جون هستی؟؟
من احتیاج به کمک و راهنماییت دارم گلم
من برادرم الان 10 ساله که رفته آلمان
حدود 2 ساله که به خاطر یه مشکل کوچولو با ما قهره و خبر ازش نداریم میخواتم ببینیم چطور می شه ازش یه ردی بگیرم ؟؟
سلام عزیزم الان اومدم....

میشه اسم و فامیل برادرت به من بدی... اینجا خوبیش اینه که هروقت اسباب کشی میکنی یا تلفنت عوض میشه، باید به شهرداری بگی.. و شهرداری دقیقاً میدونه کی کجاست.. ولی من اگر برم ازشون بپرسم بهم نمیگن. ولی اگر اسم فامیلیشونو بدونم، شاید بتونم از طریق شماره تلفن پیدا کنم چون اینجا هرسال شماره تلفن میره تو کتاب زرد، و همه میتونن داشته باشن.... یا اینکه اگر لطف کنی بگی کارش چیه و کجا کار میکرده، شرکت یا هرچیزی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
عزیزم همین الان برام ا-میل بزن. اینجا فرداا طعتیله. ما هم داریم میریم مسافرت تا 1 شنبه..اگر الان برام میل بزنی، شاید بتونم کاری کنم....

سلام دوستان، این آدرس سایت اینترنتی دفترچه تلفن هست. به خاطر اینکه چندمورد اینطوری بود که افراد دنبال شماره تلفن دوستاشون می گشتن گفتم شاید به درد بقیه بخوره.

http://www.dastelefonbuch.de

دوستان عزیزی که در آلمان هستید سلام
یه سئوال دارم.الان وضعیت گرفتن پگی چطوریه اونجا؟ اگه دو تا بچه هم داشته باشیم چقدر باید تو کمپ بمونیم؟ اصلا باید تو کمپ بمونیم؟ خوشحال میشم کسی بتونه کمکم کنه
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****