سلام بچه ها،
منو یادتونه؟؟؟ :د
سمانه جون خوبی؟ ملینای ناز خوبه؟... من یه پست تو یه تاپیک دیگه ازت دیدم، میخواستم اینجا برات جواب بدم، ببین سره من هم همینطور شده، البتّه 1 جاش و سطحش هم بزرگتره...دورش 1 ساله بعد در میآد نگران نباش... من دایم این جوری میشم...تو بچگیم تو دوران جنگ یه بار بمب زدن تو شهر و صداش خیلی بلند بود و من خیلی ترسیدم، و از چند روز بعدش شروع کرد موهای من به ریختن 2 ماه بعدش کاملاً تاس شده بودم یعنی فقط دور سرم مو داشت... 1 سال بعدش همش در اومد و پرپشت تر هم شد... ولی این عارضه باهام مونده دیگه، هروقت خیلی عصبی و ناراحت بشم، اینجوری میشه، البتّه هیچ وقت دیگه به اون بزرگی نشده خدارشکر، ولی یهو اندازه یه سکه خالی میشه که البتّه ایندفعه بزرگتره، چون بیشتر روم فشار بود... هیچ محلولی نمیخواد بزنی، خودش باید دورش طی شه که 1 ساله.... منم این دفعه به خاطر این اخبار بسیار آرامشبخش که از ایران میشنیدیم و فیلمها ... اینا اینجوری شدم دوباره.... تو هم ناراحت نباش...من سرمو با مداد چشم هاشور میزنم که باد زد موهام بره کنار معلوم نباشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد