سلام پریسا جون خوبی عزیزم شما هم آلمان هستی؟
بله دختر من هفته سی و دوم به دنیا اومد و الان سه سال و هشت ماهشته همه چیش خیلی دیر بود و من واقعا خیلی خیلی سختی کشیدم راه رفتنش که هیجده ماهگی راه رفت البته اصلا چهار دست و پا نرفت یه دفعه راه افتاد اوایل هم خیلی بد راه میرفت و تقریبا یک سال فیزیوتراپی انجام دادیم الان دیگه خوبه حرف زدن هم که تا الان اصلا حرف نمیزنه به زبان خاص خودش خیلی حرف میزنه ولی چیز به خصوصی نمیگه حتی مامان و بابا من دیگه سعی میکنم کاملا بی تفاوت باشم چون اینقدر غصه خوردم داشتم خودم رو داغون میکردم سعی کن شما هم همینطوری باشی من سپردم دست زمان چون با فکر و خیال خصوصا تو این غربت آدم داغون میشه خیلی سرچ کردم دیدم تو بچه های زود به دنیا اومده طبیعیه همشون کم و بیش این مشکلات رو دارن با گذشت زمان درست میشه از نظر هوش هیچ مشکلی نداره همه چیز رو هم به فارسی هم با آلمانی کاملا متوجه میشه چون مهد هم میره آلمانی هم تازگی متوجه میشه هر کاری ازش بخوایم میکنه ولی حرف اصلا نمیزنه از پوشک هم گرفتمش
بعد از نظر آزمایشات از شش ماهگی تحت کنترل بوده هر شش ماه یکبار نوار مغزی دو بار هم تا الان عکس از مغزش گرفتن که اینجا به نوار مغزی EEGو به عکس مغز MRTمیگن اینا رو گفتم اگه اینجا هستی بعد دو سال Heipdagogie که نمیدونم به فارسی چی میشه یعنی میبردیم یه جا باهاش کارای ظریف و بازیهای ظریف رو کار میکردن بعد گفتار درمانی هم قراره تو مهد بهش بدن دیگه همینا به ذهنم رسید اگر سوال دیگه ای داشتی در خدمتم یه کم از پسرت بگو چه کارایی میکنه؟