2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سمانه جون من اسمم رکسانا بود اگه یادتون باشه تو کلوپ خصوصی دور هم بودیم . من تو هانوفرم. نینیم هم تو راهه و ماهه 5رو تموم کردم. دلم تنگ شده بود براتون. دیگه بیشتر وقتها حوصلم سر میره.
دختر گلتون چطور سمانه جون؟
.
سلام دوستان خوب آلمانی بعد هزارسال میخوایم یه سفر بیایم اروپا ایا امکان داره از اطلاعات برلین چند تا شماره تلفن تور برام بگیرید که بتونم قیمت بگیرم که برای تفریح درکشورهای فرانسه و هلند وبلژیک چه هزینه ای رو باید بپردازیم البته به صورت زمینی خیلی خیلی ممنون میشم اگه این کار رو بر ام بکنید
سلام سمانه جان
من با خواندن صفحه اول متوجه شدم که دختر شما در هفته سی و دوم بارداری به دنیا آمده میشه در مورد زمان راه رفتن و صحبت کردن دخترتون یکم برام توضیح بدی و اینکه چه تست ها و آزمایشهایی ازش گرفتن چون من هم پسرم در هفته سی به دنیا آمد و حالا پانزده ماهش و من خیلی نگرانم

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

سلام دوستان خوبین؟ماهی جون من فکر کنم شما رو اد کردم میتونیم از طریق مسنجر بیشتر صحبت کنیم یادمه شما گفته بودی که داری برای گواهینامه میخونی موفق شدی بگیری من تازه اقدام کردم دارم میخونم وای که سرگیجه میگیرم از این همه سوال میتونیم قرار هم بذاریم سر یک ساعتی بیایم برای فردا صبح هر ساعتی راحتی بگو من میام