2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489050 بازدید | 6289 پست
سلام پریسا جون خوبی عزیزم شما هم آلمان هستی؟
بله دختر من هفته سی و دوم به دنیا اومد و الان سه سال و هشت ماهشته همه چیش خیلی دیر بود و من واقعا خیلی خیلی سختی کشیدم راه رفتنش که هیجده ماهگی راه رفت البته اصلا چهار دست و پا نرفت یه دفعه راه افتاد اوایل هم خیلی بد راه میرفت و تقریبا یک سال فیزیوتراپی انجام دادیم الان دیگه خوبه حرف زدن هم که تا الان اصلا حرف نمیزنه به زبان خاص خودش خیلی حرف میزنه ولی چیز به خصوصی نمیگه حتی مامان و بابا من دیگه سعی میکنم کاملا بی تفاوت باشم چون اینقدر غصه خوردم داشتم خودم رو داغون میکردم سعی کن شما هم همینطوری باشی من سپردم دست زمان چون با فکر و خیال خصوصا تو این غربت آدم داغون میشه خیلی سرچ کردم دیدم تو بچه های زود به دنیا اومده طبیعیه همشون کم و بیش این مشکلات رو دارن با گذشت زمان درست میشه از نظر هوش هیچ مشکلی نداره همه چیز رو هم به فارسی هم با آلمانی کاملا متوجه میشه چون مهد هم میره آلمانی هم تازگی متوجه میشه هر کاری ازش بخوایم میکنه ولی حرف اصلا نمیزنه از پوشک هم گرفتمش
بعد از نظر آزمایشات از شش ماهگی تحت کنترل بوده هر شش ماه یکبار نوار مغزی دو بار هم تا الان عکس از مغزش گرفتن که اینجا به نوار مغزی EEGو به عکس مغز MRTمیگن اینا رو گفتم اگه اینجا هستی بعد دو سال Heipdagogie که نمیدونم به فارسی چی میشه یعنی میبردیم یه جا باهاش کارای ظریف و بازیهای ظریف رو کار میکردن بعد گفتار درمانی هم قراره تو مهد بهش بدن دیگه همینا به ذهنم رسید اگر سوال دیگه ای داشتی در خدمتم یه کم از پسرت بگو چه کارایی میکنه؟
سلام سمانه جون من که هردفعه میام کسی نیست؟ اگه ایدی دارین بدی بهم که باهم در تماس باشیم. اینطوری بهتره که بذونم کی ان میشه کی نمیاد. دختر گلت رو هم ببوس اینشالا یه روزی همه چیزش خوب میشه. بووووس
.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون که جوابمو دادی سمانه جان درک می کنم که چقد ر سختی کشیدی و نگران بودی و هستی پسر من چهار دست و پا می ره اگه دستشو بگیریم گاهی تاتی میکنه ولی زیاد دلش نمیخواد حرف زدنشم تا دو سه ماه پیش دد ، بابا ، و آقا میگفت ولی حالا فقط دد می گه من ایران ( اهواز )هستم اینجا کار خواسی انجام نمیدن من حتی بد از زایمان زمانی که تو بیمارستان بود خودم مراقبش بودم یعنی میگفتن که مادر باید باشه تو شش ماهگی هم یه سنو از سرش کردن که خدارو شکر مشکلی نبود و به قول شما دکترش هم میگه باید صبر کنیم

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

سلام رکسی جون(ما می‌‌سینا)دوست داری بیا تو کلوپ ما ما نهائ آبانی. من همیشه اونجا هستم.منم در هامبورگ زندگی‌ می‌کنم.اگه دوست داری‌ای دی تو بده تا با هم چت کنیم.منم دخترم دریا ? روز دیگه می‌شه سه ماهه.فکر کنم امروز هم تو کلوپ ما آماده بودی و عکس دریارو دیدی.خلاصه خوشحال میشم اگه با هم اشنا بشیم بوس بای بای
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود
آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود

افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت
آن کس که برایم نگران بود، پدر بود
.
سلام پریسا جون
میشه بگی چرا پسرت زود به دنیا اومد؟من که آخرشم نفهمیدم چرا ملینا زود به دنیا اومد ولی خوب اینجا از نظر رسیدگی خیلی خوبه حتی بیشتر از خود ما حرص و جوش بچه رو میزنن ملینا هم دد و آقا و اینطور چیزا میگه ولی فکر نمیکنم با منظور باشه احساس میکنم همینطوری میگه خیلی خوبه پسرت چهار دست و پا میره ما هم ملینا رو دستش رو میگرفتیم تاتی میکرد ولی فیزیوتراپ بعدا گفت که اینکار خیلی بده اصلا نباید شما اینکار رو بکنید خودش باید روی پاهاش بایسته حالا شما هم محض احتیاط این کارو نکنید اگر چهاردست و پا میره بذار به حال خودش به زودی راه میوفته
سلام دوستان
من 7 ساله مشکل pcod یا همون تنبلی تخمدان دارم از داروهای شیمیایی خسته شدم چون با قطعش درمان نشدم.بلکه تا مصرف میکنم خوب هستم و بعد از قطع 0دوباره برمیگرده...کسی میدونه هومیوپاتی منو بطور کامل درمان خواهد کرد یا نه؟آخه مرکز این نوع طب از آلمانه.راجع به این نوع درمان میتونید منو راهنمایی کنید.
طب سوزنی چطور؟کسی میدونه چجوری درمان بشم که دیگه برگشت نداشته باشم.لطفا اگه کسی تجربه ای داشته از طریق نی نی سایت ایمیل بزنه و بگه چیکارها کرده.
مرسی
خدایا...خدایا دوست دارم
سلام سمانه جان بازم ممنون از راهنماییت من مسمومیت حاملگی داشتم شدیداً ورم کرده بودم و روزهای آخر حاملگیم کاملاً هوشیار نبودم و در صورت ادامه حاملگی احتمالاً به کما میرفتم به همین دلیل تصمیم به ختم حاملگی گرفتن

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

سلام سمانه جان حالت چطوره اره عزیزم درسته ما همدیگه را اد کردیم اما هیچوقت با هم چت نکردیم برای همین من هم شما را پاک کردم حالا اگه دوست داری دوباره برام آدرسه میلت را بذار تا باهم حرف بزنیم نه عزیزم من با این بیماری که گرفتم همه برنامهام فعلا به هم ریخته داغونم و اصلآ نمیتونم تمرکز کنم
سلام بچه ها
من الان ایرانم و و یه نی نی 2 ماهه دارم. برای phD از lmu در مونیخ پذیرش دارم اما راستش نمی دونم اگه بیام بچه ام رو باید چکار کنم. اگه بخوام بیام آلمان حداکثر می تونم وقتی بیام که نی نی ام 1 ساله شده( یعنی تا اون وقت پذیرش رو می تونم نگه دارم) اما درباره نگهداری نی نی ام به شدت نگرانم. هرچند بچه ام از همه چیز برام با ارزش تره اما دلم برای این موقعیت تحصیلی می سوزه که مفت از دست بره....شما که اونجا زندگی م یکنید بهم بگید هزینه ی نگهداری بچه ها برای یه دانشجو چقدره؟ اگه من ماهی 1500 یورو داشته باشم با احتساب هزینه ی اجاره ی خونه می تونم نی نی ام رو به مهد بسپارم؟؟؟/

تو رو خدا هر چی می دونید بهم بگید.