2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست
سلام بچه ها،

منو یادتونه؟؟؟ :د

سمانه جون خوبی؟ ملینای ناز خوبه؟... من یه پست تو یه تاپیک دیگه ازت دیدم، میخواستم اینجا برات جواب بدم، ببین سره من هم همینطور شده، البتّه 1 جاش و سطحش هم بزرگتره...دورش 1 ساله بعد در میآد نگران نباش... من دایم این جوری میشم...تو بچگیم تو دوران جنگ یه بار بمب زدن تو شهر و صداش خیلی بلند بود و من خیلی ترسیدم، و از چند روز بعدش شروع کرد موهای من به ریختن 2 ماه بعدش کاملاً تاس شده بودم یعنی فقط دور سرم مو داشت... 1 سال بعدش همش در اومد و پرپشت تر هم شد... ولی این عارضه باهام مونده دیگه، هروقت خیلی عصبی و ناراحت بشم، اینجوری میشه، البتّه هیچ وقت دیگه به اون بزرگی نشده خدارشکر، ولی یهو اندازه یه سکه خالی میشه که البتّه ایندفعه بزرگتره، چون بیشتر روم فشار بود... هیچ محلولی نمیخواد بزنی، خودش باید دورش طی شه که 1 ساله.... منم این دفعه به خاطر این اخبار بسیار آرامشبخش که از ایران میشنیدیم و فیلمها ... اینا اینجوری شدم دوباره.... تو هم ناراحت نباش...من سرمو با مداد چشم هاشور میزنم که باد زد موهام بره کنار معلوم نباشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان طا ها جان چی میخوای بدونی؟

مژگان جان آلمان همه جاش تقریباً خوبه، باید ببینی خودت چی میخوای..میخوای درت پر از ایرونی باشه؟ میخوای آرامش داشته باشی؟

در کل غرب از شرق بهتره،البته برلین خیلی خیلی شهر خوبیه...ولی در کل شرق زیاد خارجی نداره، من خودم البتّه شرق هستم و راضیم...هامبورگ و مونیخ و فرانکفورت و کلن و بن و برمن و هانوفر هم شهرای خوبین و مملو از ایرانی... من در کل زندگی اینجا رو خیلی خیلی دوست دارم و فکر نمیکنم هیچ جای دیگه اینقدر احساس راحتی کنم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پوپک جان بنظر من اگر از لحاظ خانوادگی ( همسرت) مشکلی نداری، حیفه این موقعیت از دست بدی...نگران نینی نباش، اولاً دانشجوهای های دکترا در هفته 2 بار بیشتر کلاس ندارن، اکثراً باید بشینن خونه و تحقیق کنن.... هر دانشگاهی اینجا خودش مهد کودک داره .... اگر که تو دانشجوی باشی و همسرت هم همینطور یا کار کنه و خونه نباشه زود بهت جای مهد کودک میدن... که البته باید بری مهد کودک بببینی و رزرو کنی که جا بهت بدن،...مهد کودک های دانشگاها چون فقط بچهای دانشجو ها و همکارهای دانشگاه و جا بهشون میدن میتونن برات یه جا خالی کنن. اینجا بچه رو از 8 هفتگی میتونی بزاری مهد کودک ( در سرت اشتغال یا درس) اگر همسرت تو خونست بچه از 3 سالگی اجازه داره بره مهد... نگران مهد نباش، من هم دانشجو هستم و پسرم میره مهد دانشگاه و خیلی خوبه، البته من مونیخ نیستم.
سلام پارمیدا جونننننننن
بابا کلی دلم برات تنگ شده بود پسر گلت ماشالا چه بزرگ شده خیلی هم نازه ببوسش
راست میگی؟پس تو هم اینطوری هستی مال من هم از اعصابه یه مدت ملینا کوچیک بود خیلی روم فشار بود اینطوری شدم باور کن شب و روز برام نمونده دقیقا من هم بچه بودم اینطوری شدم تمام موهام ریخت بعد از یه مدت در اومد همش باز الانم میترسم باز اونطوری بشه وای چه تفاهمی من هم همش توش سایه مشکی میزنم معلوم نشه ولی بدیش وقتیه که آرایشگاه میخوام برم
خیلی خیلی خوشحال شدم باز همه به ما سر بزن خوشحال میشیم درس و دانشگاه در چه حاله؟
خیلی برام جوابت دلگرم کننده بود مرسی که لطف داشتی به من
بوووووووووووس
سلام ملودی جون
از یه نظر من که از بس از دوستای ایرانی که نزدیکم بودن بد دیدم که بهت میتونم بگم خوشحال باش که ایرانی نیست تو شهرتون البته درسته همه جا خوب و بد هست ولی نمیدونم چرا تا حالا من اینقدر بدشانس بودم
در اون مورد هم امیدوارم که نی نی دار شده باشی دکتر هم میتونی تو اینترنت اسم دکترای زنان شهرتون رو بدی بعد بعضی سایتا هست که همه در مورد اون دکترا نظر دادن کسایی که پیششون رفتن اینطوری میتونی دکتر خوب پیدا کنی من هم همینکار و کردم
بازم اگر سوالی داشتی در خدمتت هستم
سلام سلام

سمانه جون نگرانی حق داری منم نگرانم این دفعه خیلی بزرگ بشه.... ولی بازم خدارشکر میکنم به ابروهام یا مژه هام نزده.

مژگان جون، مردمش اروم و مهربون در عین حال جدی و رک هستن. البتّه همه جوره مسلمن توشون هست ولی در کل آرامش زیادی دارن و خیلی با حوصلن.

از ایران هم میشه پذیرش گرفت. باید زبان آلمانی بدونی 700 ساعت یا اینکه آیلتس داشته باشی و دانشگاهایی بری که بزبان انگلیسی تدریس میکنن.... یکی از شرایطش برای ایرانیها اینه که حداقل لیسانس آزاد یا قبولی سراسری داشته باشن، که بتونن از لیسانس دوباره شروع کنن....... اگر اطلاعات خواستی میتونم بهت بدم، در مورده کلاس زبان و دفتر بورسیه و ....

در مورده کار والا اینجا کار سخت گیر میآد و به خارجی ها هم اجازه کار نمیدن مگر اینکه اقامت داشت باشین...کار دانشجویی هم فقط 400 یورو در ماه هستش.... گرونی اینجا مثل ایرانه، فقط با این تفاوت که دخل و خرجت یکیه نه مثل ایران که دخل آدم خالیه و کلی خرج داره....

درکل من خودم اینجاا رو خیلی خیلی دوست دارم و راضیم.
http://www.kassel.de/

مامان طاهای عزیز... این وب سایت شهر کاسل هست، به زبانهای مختلف نوشته میتونی انتخاب کنی و بخونی... البته بخوای میتونم برات ترجمه هم بکنم، ولی فکر کنم خودت بخونی، بهتر متوجه شی....
از لطفت هم به پسرم ممنون.... میخوای بری کاسل؟ من تاحالا اونجا نبودم ولی فکر میکنم شهر خوبی باشه... راستش نمیدونم ایرانیهاش زیادن یا نه. ولی کلاً آلمان ایرانی خیلی زیاده.
خواهش میکنم عزیزم، من خوشحال میشام بهت کمک کنم... آلمان کلاً کشور خوبیه، کاسل هم حتماً خوبه. پسرمو از طرفت بوسیدم، مرسی :))
سلام به دوستان خصوصا پارمیدا جان

خواستم به مامان محمد طاها جان بگم همسر من تو کاسل تحصیل کرده و الان هم اونجا هنوز تدریس داره. خودم هم هر از گاهی همراهش میرم و طبق گفته همسرم جای خوبیه. خارجی و ایرانی هم توش زیاده و شاید بشه گفت هم ارامش یه شهر کوچیک رو داره و هم اینترناسیونالی یه شهر بزرگ مثل برلین رو.