سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
سلام سنا جون خوبی خانمی.با عرضه پوزش این ویرا ییشگر من خوب اسم شمارو ننوشت.آره عزیزم من با همین داروهای گیاهی حامله شدم.من اصلا مشکله خاصی نداشتم.سیکلمم منظم بود.ولی دکترم میگفت به خاطره اینکه به یه کشور دیگه آمدی شاید طبیعت اینجا به من نمیسازه.خلاصه همه روش هارو امتحان کردم و خیلی هم خرجم شد.ولی میدونی که اینجا میخواند از ا دم فقط پول بچاپند.ساله پیش رفتم ایران و معلوم شد که چمه.ناراحتی من از کبدم بود که درست کار نمیکرد.این خانم با دارو هاش.منو خوب کرد.و بعد از شروع کردن به خوردن این گیاهان پنجاه روز طول کشید تا حامله شدم.الان هم دیگه منتظر آمدن نینیم هستم.امیدوارم که تونسته باشم کمکت کرده باشم.راستی کجای آلمانی.چند ساله که اینجای.البته اگه دوست داری جواب بده.خوشحال میشم که با هم در کنتاکت باشیم.قربونت.بای بای بوسسسسس
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود
افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت آن کس که برایم نگران بود، پدر بود .
سلام سنا جون منم در هامبورگ زندگی میکنم و پنج ساله که اینجام.والا نینیم تا حالا باید میومد ولی جا خشک کرده .دیگه منتظرم تا آخر این هفته ببینم چی میشه واسعم دعا کن سنا جون.راستی نینی داری یا نه اگه داری چند تا .قربونت بای
سلام مامان دریا جون خوبی عزیزم . نینی خوبه؟ راستی هزینه داروهای ننه قمر حدودا چقدر میشه و برای بیماریهای دیگه هم دارو میده؟ سن خودش حدودا چقدره؟ قربونت
سلام هانیه جون خوبی عزیزم.ما هم خوبیم.خدا رو شکر.ننه قمر برای هر دردی دارو میده .مختص به زنان نیست خیلی مردها هم هستند که پیشش میرند و برای بیماریهای مختلف.خانم سن بالای هست و خیلی با تجربه.قیمت دارو ها شم از بیستمن تا سیتمن هست.شاید هم بیشتر .ولی ارزش شو داره.اگه بازم سوالی داشتی بپرس قربونت بای
مامان دریا جون ممنون عزیزم . قیمتاش اصلا بالا نیست اونطور که دیگرون میگن دکتر اشرف نامی هست که 10 برابر میگیره تازه دیر هم وقت میده . حتما تا 10 روز دیگه میرم پیشش . قربونت بوس.
سلام من مهرنوش هستم از تهران. 10 سال پیش یک دوست بنام ازاده زنداور داشتم که امد آلمان شهر هامبورگ و ازدواج کرد خیلی وقته ازش بیخبرم. میشه منو راهنمایی کنید
سلام مامان دریا جونم به سلامتی فکر کنم دیگه نینیت به دنیا اومده باشه / مبارک باشه و انشاله خوش قدم و سلامت باشه
من هنوز پیش ننه قمر نرفتم . زمانیکه دیگه میخواستم برم نتیجه آز بارداریم مثبت شد. و دیگه قسمت نشد برم . از لطفتون سپاسگزارم .ایکاش یه خبری از خودت و کوچولوت بهم بدین خوشحال میشم اسمشو چی گذاشتین؟
سلام هانیه جونم خوبی عزیزم.واییییییییی که چقدر خوشحال شدم از اینکه حامله هستی.انشاالله که مبارکت باشه و برات قدم داشته باشه نمیدونی چقدر خوشحالم.من دخترم سیزده آبان به دنیا آمد و اسمشم هست دریا.امیدوارم که صحیح و سلامت باشی عزیزم بازم تبریک میگم انگاری که دنیا رو به من دادند.مراقب خودت باش میبوسمت بای بای