2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست
سلام سنا جون خوبی‌ خانمی.با عرضه پوزش این ویرا ییشگر من خوب اسم شمارو ننوشت.آره عزیزم من با همین دارو‌های گیاهی حامله شدم.من اصلا مشکله خاصی‌ نداشتم.سیکلمم منظم بود.ولی‌ دکترم میگفت به خاطره اینکه به یه کشور دیگه آمدی شاید طبیعت اینجا به من نمیسازه.خلاصه همه روش هارو امتحان کردم و خیلی‌ هم خرجم شد.ولی‌ میدونی‌ که اینجا میخواند از ا دم فقط پول بچاپند.ساله پیش رفتم ایران و معلوم شد که چمه.ناراحتی‌ من از کبدم بود که درست کار نمیکرد.این خانم با دارو هاش.منو خوب کرد.و بعد از شروع کردن به خوردن این گیاهان پنجاه روز طول کشید تا حامله شدم.الان هم دیگه منتظر آمدن نینیم هستم.امیدوارم که تونسته باشم کمکت کرده باشم.راستی‌ کجای آلمانی‌.چند ساله که اینجای.البته اگه دوست داری جواب بده.خوشحال میشم که با هم در کنتاکت باشیم.قربونت.بای بای بوسسسسس
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود
آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود

افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت
آن کس که برایم نگران بود، پدر بود
.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سنا جون منم در هامبورگ زندگی‌ می‌کنم و پنج ساله که اینجام.والا نینیم تا حالا باید میومد ولی‌ جا خشک کرده .دیگه منتظرم تا آخر این هفته ببینم چی‌ می‌شه واسعم دعا کن سنا جون.راستی‌ نی‌نی داری یا نه اگه داری چند تا .قربونت بای

.
سلام سنا جون.ایشالا که خدا به شما هم یه نی‌نی ناز بده.صبر داشته باشه.حتما برات دعا می‌کنم عزیزم.

.
سلام هانیه جون خوبی‌ عزیزم.ما هم خوبیم.خدا رو شکر.ننه قمر برای هر دردی دارو میده .مختص به زنان نیست خیلی‌ مردها هم هستند که پیشش میرند و برای بیماریهای مختلف.خانم سن بالای هست و خیلی‌ با تجربه.قیمت دارو ها شم از بیستمن تا سیتمن هست.شاید هم بیشتر .ولی‌ ارزش شو داره.اگه بازم سوالی داشتی بپرس قربونت بای

.
سلام مامان دریا جونم
به سلامتی فکر کنم دیگه نینیت به دنیا اومده باشه / مبارک باشه و انشاله خوش قدم و سلامت باشه

من هنوز پیش ننه قمر نرفتم . زمانیکه دیگه میخواستم برم نتیجه آز بارداریم مثبت شد. و دیگه قسمت نشد برم . از لطفتون سپاسگزارم .ایکاش یه خبری از خودت و کوچولوت بهم بدین خوشحال میشم اسمشو چی گذاشتین؟
سلام هانیه جونم خوبی‌ عزیزم.واییییییییی که چقدر خوشحال شدم از اینکه حامله هستی‌.انشاالله که مبارکت باشه و برات قدم داشته باشه نمیدونی‌ چقدر خوشحالم.من دخترم سیزده آبان به دنیا آمد و اسمشم هست دریا.امیدوارم که صحیح و سلامت باشی‌ عزیزم بازم تبریک میگم انگاری که دنیا رو به من دادند.مراقب خودت باش می‌بوسمت بای بای

.
سلام دوست جونیا خوبینن؟؟ دیگه منم بالاخر مامان شدم تو ماهه6 هستم.نینیم هم پسره. امیدوارم یه روزی اینجا شلوغ بشه. خیلی وقته ازتون بیخبرم انگاری تقصیر خودمه که اینجا نیامدممممم. بوووسسسسسسسسس. بای
.