2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قانون ١٥٠ يورو تموم شد

ممنون مريم جان كه جواب دادي

من هم صرف شنيده ها گفتم وگرنه چون خودم هيچ وقت دنبال اين موارد نبودم تحقيقي نكردم

واقعا برام عجيبه چرا اينقدر مردم تو ايران شايعات عجيب غريب رو باور ميكنن و چرا فكر ميكنن همه كشورها منتظرن فقط وارد بشي تا سرويس بدن

نه اصلا اينطور نيست 

ضمنا هزينه زندگي تو يه كشور خارجي به مراتب بالاتر از ايرانه و شايد امكانات زندگي معمولي تو ايران رو نشه مقايسه كرد با امكاناتي كه در مقابل تو كشورهاي خارجي ميگيري 

ممنون از راهنماییتون.والا خیلی زیاد نیس ولی کم هم نیس خودم اصلا اهل طلا اینا نیستم اصن استفاده نمیکن ...

عزيزم فكر كنم بانك هاي ايران هم قبول ميكنن بذاري مثلا بانك ملت و هر سال هم تمديد كني

محدوديت هم نداره

من خودم همين كار رو كردم دو سالي ميشه 

در مورد آلمان نميدونم باز بقيه بچه ها بيشتر اطلاعات دارن

اينجا فشار بيشتره، اما من منكر اين نميشم كه مهاجرت بخشي از دنياي مدرنه، منتهي بيگدار به آب نزنيد! به ...

جالبه منم از يكي تو ايران شنيدم كه ميگفت شنيدم وقتي پناهنده ميشي بهت خونه ميدن با امكانات و هر ماه حقوق داري و خيلي خوبه

من ديگه حرفي نزدم چون اينا رو هر چي توجيح كني هم فايده نداره

درسته ايران هم مشكلاتي داره ولي خارج از ايران هم مشكلات خاص خودش رو داره حتي در صورتي كه به صورت قانوني هم اونجا زندگي كني كه مخصوصا چند سال اول به آدم فشار وارد ميشه

عزيزم فكر كنم بانك هاي ايران هم قبول ميكنن بذاري مثلا بانك ملت و هر سال هم تمديد كني محدوديت هم ندا ...

خیلی ممنونم اینم ایده ی خوبی بود اصن بش فکر نکرده بودم!لازم هم نیس دیگه بیارم با خودم!مثلا حداقل یه سال مثلا بذارم اینجا باشه بعدا که با شرایط اونجا بیشتر آشنا شدم اگه خواستم  بیارم !خیلی ممنونم ازتون :)

سلام پارمیدا جان بهت پیام دوستی دادم میشه قبول کنی

سلام عزیزم ببخشید من بعد از مدتها تازه الان به این تاپیک سر زدم و دیدم پیغامتو... همین الان با کمال میل قبول کردم. ببخشید اگر طول کشید... اونهایی را که باهاشون اشنایی ندارم و چیزی ننوشتنو اصولا قبول نمیکنم و ندیده بودم اینجا نوشتی.   

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام عزیزم ببخشید من بعد از مدتها تازه الان به این تاپیک سر زدم و دیدم پیغامتو... همین الان با کمال ...

سلام خوبی عزیزم

ببخشید در مورد یه قرص میخواستم بپرسم. میشه من پول واریز کنم برام از المان قرص ادیوس بفرستی؟

شنیدم المانی درسته؟ بخدا من چند ساله ارزوی لاغر شدن دارم بهم کمک کن

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
مريم جان مرسي بازم داري بفرست 

مرمر جان همين رو كه وارد بشي اتوماتيك تبليغ گروه هاي ديگه رو ميبيني

مثل نيازمندي هاي ايرانيان آلمان

مادر و پدرهاي مقيم آلمان

زن روز و غيره

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

راستي

سال نوي همگي مبارك دُم شما سه چارك

سالي پر خوشي و خالي از غم رو آرزومندم

سلام 

اميدوارم همگي سلامت باشين و خوش

راستش من خيلي فكرم مشغوله

ميخوام ببينم شما نظرتون چيه؟ به هر حال ميدونم فرهنگ آلماني ها با ما فرق داره، من اين رو كاملا درك ميكنم، ولي آيا توي فرهنگ شون چيزي به اسم ثبات شخصيتي معني داره؟

من توي مهد دخترم با مامان هاي دوستاش ميشه گفت دوست هست، در ارتباط هستيم و گاهي بچه ها رو پارك و بيرون ميبريم يا ميريم خونه شون، حالا نه مدل دوستان ايراني كه هفته اي ٣-٢ بار تلفن كنيم، نه ولي با واتي آپ كاملا در تماسيم، خونواده هاي خوب و متشخصي هم هستن

هميشه هم نسبتاً خوش رو و گرم هستن

تولد دختراشون هم دخترم بود

و طبيعتا تولد دخترم همه شون دعوت بودن دوستاش و چون مسير ما كمي دوره مامان ها (و يا بابا) موندن، همسرم هم بود

مهموني عالي بود و همه چي خوب برگزار شد

منتهي از فرداش يهو اين دو تا خانم عقب كشيدن انگار

حتي سعي ميكنن روبرو نشن با من!

مغزم رو به هم ريختن، آيا به خودم بگيرم چون خارجي و ببخشيد بدتر، ايراني هستم؟ يا نه ممكنه كاملا طبيعي باشه رفتارشون و خب بخشي از فرهنگ شونه؟

دخترم و دختراشون best friends هستن و نميخوام مسئله باشه اين بين

بيايين بگين جريان چيه اگه ميدونيد؟

سلام  اميدوارم همگي سلامت باشين و خوش راستش من خيلي فكرم مشغوله ميخوام ببينم شما نظرتون چيه؟ ...

سلام عزيزم 

والله چي بگم احساس كردم شايد از طرف شوهر هاشون شايد حرفي يا مساله اي بوده كه دقيقا بعد از يه ارتباط خانوادگي حالا اونا حساس شدن 

در كل من كه تازه اومدم آلمان و راستش با پدر مادر هاي دوست هاي آلماني پسرم فقط در حد چند تا جمله تو مهده و دقيقا با دو تا از مادرها كه ارتباط دارم اسپانيايي هستن و خيلي گرم هستن 

همون طور كه ميدوني آلماني ها غرور خاصي دارن و هر چقدر هم بگي نه خوبن، ولي بلاخره يه جايي خودش رو نشون ميده 

سلام عزيزم  والله چي بگم احساس كردم شايد از طرف شوهر هاشون شايد حرفي يا مساله اي بوده كه دقيقا ...

فقط مامان ها بودن

جز يكي كه چون پدربزرگ مادريش مريض شده بود، پدرش آوردتش

مهموني دخترونه بود در واقع