2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست
سلام عزیزم ببخشید در مورد پناهندگی اطلاعی داری شما همسرم تصمیم به انجام این کار گرفته نمیدونم خوبه ی ...

من توصيه نميكنم

چون ممكنه مجبور  بشيد مثلاً يك سال تمام خانواده توي يك اتاق توي كمپ پناهنده ها باشيد 

و اصلا شرايط خوبي نيست

ممكنه طول بكشه تا پرونده پناهندگي شما بررسي و يا حتي قبول بشه

به ظاهر راحت ترين راهه، اما من هموطن هاي پناهنده رو ميشناسم، يكبار هم رفتم ديدن يكي شون توي كمپ، خلاصه واقعا آگاهانه قدم برداريد!

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شما توصیه نمیکنید درسته؟

أبداً 

منتهي تصميم گيرنده شما هستيد، به هر حال براي مهاجرت اين راه ها وجود دارن: 

تحصيلي 

ازدواج

كار

سرمايه گذاري (من فقط از اسپانيا اطلاع دارم)

و البته پناهندگي (اونقدر با پرونده هاي ساختگي پناهنده شدن كه واقعاً ديگه مثل قبل شرايط راحت نيست و حتي ممكنه در صورتيكه قبول نشه مورد شما، ديپورت بشيد)

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

به نظر من براي يك زوج جوان مهاجرت تحصيلي بهترين و سالمترين راهه، در ضمن براي آينده خودتون و بچه هم بهتره و راحت تر وارد جامعه ميشيد

به نظر من براي يك زوج جوان مهاجرت تحصيلي بهترين و سالمترين راهه، در ضمن براي آينده خودتون و بچه هم ب ...

تحصیلی سخت نیست یه بچه داریم یکی هم باردارم خودمم کاردانی حسابداری دارم همسرمم دیپلم فکر کنم تا ابد بابد تو این کشور لعنتی که جای هیچ پیشرفتی نداره زندگی کنیم هرچی تلاش میکنیم راه به جایی نمیبریم

تحصیلی سخت نیست یه بچه داریم یکی هم باردارم خودمم کاردانی حسابداری دارم همسرمم دیپلم فکر کنم تا ابد ...

پس با دو تا بچه واقعا پناهندگي رو فراموش كنيد! 

تحصيلي طبيعتاً مشكلات خودش رو داره

منتهي همسرتون فقط ديپلم داره اگه خب تحصيلي هم منتفي هست، چون براي گرفتن پذيرش قبولي كنكور لازمه

سيمارو جان بأور كنيد هيچ كجا ايران نميشه! ميدونم تا نيايي هرگز اين حرف رو قلباً قبول نميكني، اما من وظيفه خودم ميدونم كه بگم

سيمارو جان بأور كنيد هيچ كجا ايران نميشه! ميدونم تا نيايي هرگز اين حرف رو قلباً قبول نميكني، اما من ...

ممنون از راهنماییت عزیز دلم لطف کردی تمیدوارم شما هم بهترییییین زندگی رو داشته باشین

شاید از اینجا به زندگی کسانی که اونجا هستن نگاه میکنیم اینجور فکر میکنیم نمیدونم ولی فشار زندگی زیاد ...

اينجا فشار بيشتره، اما من منكر اين نميشم كه مهاجرت بخشي از دنياي مدرنه، منتهي بيگدار به آب نزنيد! به تعريف و وعده وعيدها توجه نكنيد! فقط دنبال اطلاعات موثق باشيد

يكي از اقوام خيلي دور دوست من، توي موج پناهنده هاي اخير (بحران سورية ) همسر و زندگي رو رها كرد پناهنده شد اتريش، دوستم تعريف ميكنه اين بار كه ايران بوده به نقل قول از ايشون چنان چيزهايي تعريف ميكردن كه آدم احساس ميكرد دولت اتريش رو يه مشت احمق تشكيل داده كه به يه مردِ معتاد و بيسواد! بي قيد و شرط اقامت دادن هر ماه هم پول ميزارن توي جيبش ميگن عمو جون برو حال كن! غصه نخوري ها! ببين دروغ در اين حد كه گفته هر روز با دوچرخه از كنار دريا ميرم كلاس زبان! اتريش أبداً دريا نداره!

فاجعه وقتي شروع ميشه كه چند نَفَر بأور كنن و راه بيفتن خودشون رو آواره كنن

دقيقا مثل فيلم ممل آمريكايي

ممنون از راهنماییت عزیز دلم لطف کردی تمیدوارم شما هم بهترییییین زندگی رو داشته باشین

ممنونم، اميدوارم شما هم بهترين تصميم رو بگيري و هر جا هستي سعادتمند باشي

بله ميتونيد صندوق أمانات بگيريد اگه واقعاً اينقدر طلا زياد داريد كه بهترين راهه

ممنون از راهنماییتون.والا خیلی زیاد نیس ولی کم هم نیس خودم اصلا اهل طلا اینا نیستم اصن استفاده نمیکنم  تازه ازدواج کردم و طلاهای عروسیمه یه سرویس با چندتا تکه طلا که کادو هستن همشون برای همین نمیتونم بفروشمشون!ایرانم نمیتونم بذارم بمونن!شما اطلاع دارید هزینه صندوق امانات چقدره حدودا؟امنیت خونه ها چجوریه؟

ممنون از راهنماییتون.والا خیلی زیاد نیس ولی کم هم نیس خودم اصلا اهل طلا اینا نیستم اصن استفاده نمیکن ...

خونه بستگي داره كجا باشه؟ 

راستش هزينه صندوق رو خاطرم نيست، منم داشتم، دقيقا براي سرويس و پول و اينا، فكر ميكنم يه هزينه ساليانه مثلا ٥٠ يورو داره، زياد نيست

ببين من به شخصه تابحال مشكلي نداشتم، منتهي توي خانه مادر و مودم يه خانمي بود آلماني، كه ظاهرا خونه شون هم كف و توي يه مجتمع شلوغ بوده و دزد هر چي اين طلا و اينا داشته برده

ترجيحات خونه نگه نداري بهتره، چون بعنوان مثال كارگر كه مياد من هرگز اون اتاق رو نميدم تميز كنه چون به هر حال اونجا ٢٠ دقيقه هم تنها باشه و اتفاقي ببينه و اتفاقي خودش مورد داشته باشه به راحتي همه رو ميبره

سلام من از هم از آلمان هستم تازه اومدم تو نی نی سایت کاش یه گروه از خانمای آلمان داشتیم

گلابتون 

شما ف ي س ب و ك داريد؟ چند تا گروه خيلي خوب و مفيد وجود داره براي خانم هاي ايراني ساكن آلمان، بسيار هم فعاله و خوبين اينه كه به راحتي ايراني هاي مقيم شهرتون رو هم پيدا ميكني و تمام اطلاعات مورد نيازت رو