2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست

دوستان كسي نيومده اينجا انگار

اومدين يه سوْال جواب بدين لطفا

به نظرتون با بچه ميشه رفت كنسرت

از دو نظر: اصلا اجازه ميدن بچه كوچيك ببري

و اگه اجازه ميدن بچه ممكنه اذيت بشه و كلا هيچي از مراسم نفهمه آدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان كسي نيومده اينجا انگار اومدين يه سوْال جواب بدين لطفا به نظرتون با بچه ميشه رفت كنسرت از د ...

بچه ها اجازه دارند برن. اما اینکه براشون سروصدا خوشایند باشه یه مساله دیکه هست. واینکه حوصله شون سرنره. 

بچه ها اجازه دارند برن. اما اینکه براشون سروصدا خوشایند باشه یه مساله دیکه هست. واینکه حوصله شون سرن ...

مرسي صبا جون پس محدوديت سني ندارن

راستش ميخواستم ببينم كسي تجربه رفتن به كنسرت با بچه دو ساله رو داره آيا پيشنهاد ميدن يا نه  

حوصلشون كه سر نميره ممكنه صدا اذيتشون كنه و كلافه بشن 

سلام دوستان عزیز .من و همسرم تا چند ماه دیگه داریم میاییم آلمان .همسرم پذیرش دکترا گرفته و فعلا در مراحل گرفتن ویزا هستیم!یه سوالی که داشتم اینه که من طلاهام رو بیارم اونجا برای امنیت میتونم توی بانک مثلا بذارم؟ توی خونه امنیتش چقدره؟ما شهر کلن میاییم و قصد داریم یه خونه کوچیک اجاره کنیم !مثلا یه zimmer wohnung1یا دیگه نهایتا یه آپارتمان که یه خواب هم داشته باشه!بعدشم شاید درخواست خوابگاه متاهلی بدیم تا هروقت بهمون بدن بریم خوابگاه متاهلی!نمیدونم اینجور خونه های اجاره ای و خوابگاخ چقد امنیت داره!بعد هزینه نگهداریه طلا توی بانک چقدره؟چه بانک هایی میتونم این کارو کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به همگی امیدوارم هرجا هستید خوب و خوش باشید. یه سوال دارم بچه ها . اینکه اگه به المان سفر ...

نه

اينجا قانون خون هست

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سلام دوستان عزیز .من و همسرم تا چند ماه دیگه داریم میاییم آلمان .همسرم پذیرش دکترا گرفته و فعلا در م ...

بله

ميتونيد صندوق أمانات بگيريد

اگه واقعاً اينقدر طلا زياد داريد كه بهترين راهه

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
شميم جان صرف دنيا اومدن در يك كشور اروپايي از جمله آلمان دليل بر شهروند حساب شدن نيست درصورتي اين ا ...

فرانسه و يه سري كشور قانون خاك دارن

همينكه متولد اونجا باشي تابعيت ميگيري

سلام به همگی امیدوارم هرجا هستید خوب و خوش باشید. یه سوال دارم بچه ها . اینکه اگه به المان سفر ...

ولي به هر حال محل تولد ميشه آلمان و خب يه سري از مسائل رو ديگه نداره

واي نه عزيزم

پرستار و حقوق؟ أصلاً از اين خبرا نيست بخدا!

یکی از اشناها میگه دوستش رفته ولی اطلاع نداشت باویزای چی رفته. بعد گفتش دوستم اونجا زایمان کرده و شو ...

واقعا نميدونم چي بگم؟

سكوت ميكنم

شميم جان صرف دنيا اومدن در يك كشور اروپايي از جمله آلمان دليل بر شهروند حساب شدن نيست درصورتي اين ا ...

اون قانون ١٥٠ يورو تموم شد

لطفاً هر كسي هر چيزي گفت نه بأور كنيد نه رد كنيد! فقط خودتون مستقيم از يه منبع معتبر تحقيق كنيد! من هم تا جاييكه بدونم صادقانه و بيطرف راهنمايي ميكنم

لطفاً هر كسي هر چيزي گفت نه بأور كنيد نه رد كنيد! فقط خودتون مستقيم از يه منبع معتبر تحقيق كنيد! من ...

سلام عزیزم ببخشید در مورد پناهندگی اطلاعی داری شما همسرم تصمیم به انجام این کار گرفته نمیدونم خوبه یا نه میگه اولش سختی میکشیم ولی برای بچه هامون خوب میشه در آینده