2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست

لأس وگاس💔

خيلي دردناكه

هر جا كسي داره خوش ميگذرونه رو هدف گرفتن

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان

همگي خوبين؟ 

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سلام دوستان همگي خوبين؟ 

سلام عزیزم

آره بد نیستیم ممنون.

امروز دوشنبست... توپیشششش.... حوصله کار ندارم.  اینقدر هم دوشنبه ها هم تو خونه و هم بیرون کار هست همیشه... ایش!!

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

سلام خوب هستین

من خیلی دلم میخواد بیام المان..اما متاسفانه هر چقد جوانب ومیسنجم بجز پناهندگی به چیز دیگه ای نمیرسم...چون بقیه راهها پول زیادی میخواد ...اینجا کسی هست پناهنده باشه وبتونه راهنماییم بکنه 

سلام دوستان آلماني

كجايين خانم ها چه تاپيك بي رونق شده

راستي چقدر هوا سرد شده البته دو سه روزه يه كم بهتره و آفتابه گاهي

خيلي وقت بود همچين هواي سردي تجربه نكرده بودم حتما تو ژانويه فوريه سردتر ميشه

سلام خوب هستین من خیلی دلم میخواد بیام المان..اما متاسفانه هر چقد جوانب ومیسنجم بجز پناهندگی به چیز ...

نورا جان من نه پناهندگي رو قبول دارم و نه به كسي توصيه ميكنم

به خاطر همين واقعا از شرايط الانش خبري ندارم

اميدوارم راه بهتري انتخاب كنيد ويزاي كاري يا تحصيلي

سلام به همگی امیدوارم هرجا هستید خوب و خوش باشید. یه سوال دارم بچه ها . اینکه اگه به المان سفر کنی و نی نی رو اونجا دنیا بیاری شهروند المان محسوب میشی و برات پرستار و حقوق هم درنظر گرفته میشه؟ ایا درسته؟

یکی از اشناها میگه دوستش رفته ولی اطلاع نداشت باویزای چی رفته. بعد گفتش دوستم اونجا زایمان کرده و شوهرش هنوز کارهم پیدا نکرده ولی با همون پولی که دولت بخاطر بچه میده زندگی خوبی داره و اونجا موندگار شده. همچین چیزی درسته؟ کسی تجربهشو داشته؟

سلام به همگی امیدوارم هرجا هستید خوب و خوش باشید. یه سوال دارم بچه ها . اینکه اگه به المان سفر ...

شميم جان صرف دنيا اومدن در يك كشور اروپايي از جمله آلمان دليل بر شهروند حساب شدن نيست

درصورتي اين اتفاق ميوفته كه پدر و مادر شهروند باشن 

ضمنا منظورتون با ويزاي معتبر اينجا بودنه يا توريستي سفر كردن؟ 

أينكه اينجا مسافرت كني و بچه به دنيا بياري فكر نميكنم هزينه ها رايگان باشه 

اينكه گفتين با پولي كه به بچه ميدن زندگي ميكنن درست نيست چون تا حايي كه من متوجه شدم در صورتيكه ويزاي معتبر داشته باشي كه بتوني رجيستر كني اينجا در اون صورت به بچه خدود ١٩٠ يورو ماهيانه ميدن و اينكه اگه تا سه سال هم بچه مهد نره و مادر تو خونه ازش نگهداري كنه بهش حدود ١٥٠ يورو ميدن

كه اين مقدارها در مقابل هزينه هاي زندگي اينجا هيچ است