2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست

سلام دوستان

من ساکن آلمانم. کسی در مورد جراحی زیبایی شکم خبر داره اینجا چجوریه. میدونم بیمه هزینه رو نمیده اما شاید در موارد خاصی ممکنه کمک هزینه بده؟ هزینه تخت شبی چنده؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان روز همکی بخیر 

من ایران هستم ولی برادر شوهرم اینا المان هستن 

دخترم چون رفلاکس داشت دکتر بهش زانتاک داد دیگه با جاریم که مشورت کردم ب دکترای اونجا گفت اونا گفتن که نباید این شربت رو ب بچه ی ۴ ماهه بدم تازه دخترم قرص نکسیوم هم میخوره 

دکتر اونجا بهش شربت لفاکس رو پشنهاد کرد میخاستم ببینم شربتش چطوریه کسی برای بچه ش استفاده کرده تاثیر داشته 

سلام دوستان منم آلمان هستم يه دختر پنج ساله دارم  خوشحالم از آشناييتون

سلام عزیزم ، من هم قرار بیام آلمان و یه دختر ۷ ساله دارم ..به نظرت با توجه به اینکه دخترم باید تحصیل کنه اونجا ، کدوم شهر بهتره سیستم آموزشیش؟؟؟و همین طور کدوم شهر برای زندگی بهتره ؟؟؟ همسرم برنامه نویس هست مهندس کامپیوتر، کدوم شهر براش بازارکار بیشتری داره ؟؟؟

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

سلام به همگی. بچه ها یه سوال داشتم. من شوهرم با یه شرکت کاریابی قرارداد بسته که واسش تو آلمان کار پیدا کنن؟ کسی بوده که از این طریق رفته باشه آلمان؟ یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که اول باید شوهرم بره بعدش من بعد چند ماه میتونم برم‌ الانم باردارم ان شالله چند ماه دیکه نی نی به دنیا میاد؟ بنظرتون حداقل و حداکثر تایمی که من میتونم بعد از شوهرم برم آلمان چقده؟ ممنون میشم کمکم کنیم دو روزه کارم شده گریه، من واقعا دوس ندارم از مامانم اینا هم جدا بشم خیلی اعصابم خورده

خدا جونم به من و همسرمم نی نی بده دیگه.😍
سلام به همگی. بچه ها یه سوال داشتم. من شوهرم با یه شرکت کاریابی قرارداد بسته که واسش تو آلمان کار پی ...

سلام دوست عزیز

به فکر آینده نی نیتون باشید

مسلما خیلی سخته که مدتی از همسرتون دور باشید ولی ایشون کار پیدا کنن بلو کارت بگیرن شمارو خیلی زود میتونن ببرن ...شما زبان آلمانی بخونید خودتونو سرگرم کنید و از فرصت استفاده کنید. 

سلام عزیزم ، من هم قرار بیام آلمان و یه دختر ۷ ساله دارم ..به نظرت با توجه به اینکه دخترم باید تحصیل ...

شما تونستید برید؟ 

به نظرم همه شهرها برای تحصیل خوبن مهم اینه همسرتون کجا کار پیدا کنن

شما تونستید برید؟  به نظرم همه شهرها برای تحصیل خوبن مهم اینه همسرتون کجا کار پیدا کنن

نه فعلا ..متاسفانه بیماری سختی گرفتم و همسرم سفارتویکسال عقب انداخت

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
مگر اینکه یه شناسنامه جعلی افغانی واسه خودش درست کنه که افغانیه و از اونجا اومده

منم افغانی هستم ولی الان دارن بررسی میکنن کسانی که دروغ گفتن ایرانی هستیم یادافغانی یا هرجایی می فهمند وتحقیق میکنن دیپورت میکنن 

خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی  وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما 
ما هم چند ماه دیگه آلمانیم انشالا

سلام عزیزم شما مهاجرت کردین؟؟؟

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...