2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست
دوستانی که آلمان هستید از طرف من برید کنسرت شاهین . خوش به حالتون😣😣😣😣

شاهين كيه؟

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاهین نجفی دیگه

واي ببخشيد

شاهين نجفي كيه؟

يه تيكه از يه آهنگش رو بگو 

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

سلام دوستان ،واى  چه خوب شد اين تاپبك رو پيدا كردم ،بچه ها من كمتر از دوساله كه اومدم المان،بالافاصله كلاسامو شروع كردم  الان دارم  ب٢ ميخونم يه مشكل بزرگ دارم اونم اينه كه نني تونم حرف بزنم اين خيلى عذابم ميده البته من هيچ دوست خارجى ندارم تمام وقتم تو خونه با همسرم هستم و هفته تى پنج شش ساعت كلاس زبان ،دلم ميخواد  برم سركار حداقل زبونم باز شه قصد داشتم اسبيلدونگ بگذرونم اما تا وقتى نتونم حرف بزنم نميشه برم ،شماها كه تجربه دارين راهنماييم كنين  

سلام دوستان عزیزم من همسرم از یه موسسه تحقیقاتی تو یولیش پذیرش داره خودم از دانشگاه آخن !میخواستم بب ...

برای قطار می تونین برین سایتش هر شهری خواستین سرچ کنین. 

https://www.bahn.de/p/view/index.shtml

ماشین زیاد گرون نیست، ولی هزینه های جانبی و ثانویه اش مثل بنزین و بیمه اش زیاد هست.

آره عزیزم، سواحل شنی عالی داره، پرفکت! منتهى به دو تا نکته توجه کن: جنوب اسپانیا و جزیره مایورکا دو ...

مریم  جان ما هم تحصیلی داریم میام اشتوتگارت

لطفا تجربیاتت رو در اختیارم برای 

یه دختر پنج ساله دارم

و فعلا ساکن مالزی هستم چند ساله