2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
چرا با همسایه رفت و آمد نمیای بهم بگو چیکنم من دیگه بیخیال باشم ....؟؟؟!!!

چرا نباید بتونی بیخیال همسایه بشی اخه نه خانواده خودته نه همسر 

به آب خوردن بذار کنار خودتو با کسایی مشغول کن ک دوست دارن اونم واقعی نه برای منفعت خودشون 

پیشنهاد‌من‌خانوادتن  اگرم دوری تو خونه خودتو سرگرم کن 

همسایه چیه اخه 

قدیم فرق داشت از خواهر نزدیکتر بودنداما الان 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نباید بتونی بیخیال همسایه بشی اخه نه خانواده خودته نه همسر  به آب خوردن بذار کنار خودتو با ...

مرسی عزیزم خودت جای من بودی چیکار میکردی ....؟؟؟!!😔😔😔

مرسی عزیزم خودت جای من بودی چیکار میکردی ....؟؟؟!!😔😔😔

من از همسایه و همسایه بازی واقعاااا خوشم نمیاد 

میرفتم پیاده روری به خونم میرسیدم 

غذای خوشمزه و باعشق برای شوهرم درست میکردم 

میدونی من و شوهرم توی خونمون یه جای دنج داریم کنار تی وی تمام شوقمون اینه شب بشه بیافتیم پای سریالا من چای تازه دم بیارم تخمه و میوه بیارم بشینیم فیلم ببینیم و از کارایی که برای آینده دلمون میخواد انجام بدیم حرف بزنیم از آرزوهامون بخدا تو شوهرت یه جهان هستین احتیاج به کسی نداری 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
مرسی گلم از راهنمایت بچه داری ....؟!!

نه فدات شم 

شوهرم نمیخواد فعلا

چند ساله ازدواج کردی ...؟!

۴سال دوست بودم ۴سال عقد ۴سالم هست تو خونمم 

۱۲سال میشناسیم همو 

انشالله که درکنار هم خوشبخت و سر بلند باشید ❤

شماهم همینطور عزیزدلم 

حال خوب خریدنی نی خلق کردنی ما یکبار دنیا میایم و لایق بهتریناییم با فکرای بیهوده خرابش نکنیم🥰🥰🥰🥰🥰

شماهم همینطور عزیزدلم  حال خوب خریدنی نی خلق کردنی ما یکبار دنیا میایم و لایق بهتریناییم با فک ...

واقعا همینطوره امیدوارم که منم رفتارم مثل شما عاقلانه باشه ❤