2777
2789
عنوان

فردا ازمایش ذخیره تخمدان دارم

99 بازدید | 17 پست

تنبلی دارم اقدام کردم طبیعی نمیشه امروز واسم از نوشت..الان داشتم تاپیکای ذخیره تخمدانو میخوندم استرس گرفتم

توروخدا واسم دعا کنین ذخیره م حداقل خوب باشه ناامید نشم کلی خرج کردم..این ماه خدا کنه بشم هر کی هم میخواد دامنش سبز انشاالله ..ب شدت ب دعاتون احتیاج دارم خیلی نگرانم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله عزيزمم💖 روز سوم پري بايدبدي؟

فردا دوممه دکتر گفت برم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم رویان آزمایش دادم فردا میاد جوابش 

هزینش چقدر شد.؟

فک کنم 130 دقیق یادم نیس قبصش تو پوشمه

یعنی همه جا آزاده رویان هم آزاده؟همه جا ی تعرفه ست؟

فک کنم 130 دقیق یادم نیس قبصش تو پوشمه

من بهم کل آزمایشمو گفت ۲۳۰ بعد رفتم بیمارستانی ک کلا مال بیمه مونه گفت amh نداریم ولی بقیه ازمایشت میشه ۳۰ ۴۰ این حدودا چقدر خوشحال شدم پس گرونه تنها😭😭

یعنی همه جا آزاده رویان هم آزاده؟همه جا ی تعرفه ست؟

ببین من دفترچه نداشتم ولی این دومین باره که آزمایش ذخیره دادم

گفتم دفترچه ندارم گفتن این آزمایش آزاده هزینشم بالاس

خیلیا تونو واسه امضاتون لایک میکنم💖
ببین من دفترچه نداشتم ولی این دومین باره که آزمایش ذخیره دادم گفتم دفترچه ندارم گفتن این آزمایش آزا ...

اره ب منم گفتن آزاده باید ببری جای خصوصی گفت ولی ازامایشایی ک اینجا انجام نمیشه رو خودمون میبریم خصوصی جوابو میدیم ب شما حالا نمیدونم تاثیری رو هزینش داره یانه..عزیزم شما مشکلت چیه رفتی رویان؟

اره ب منم گفتن آزاده باید ببری جای خصوصی گفت ولی ازامایشایی ک اینجا انجام نمیشه رو خودمون میبریم خصو ...

من پنج ساله نازایی دارم شوهرمم دوسال پیش واریکوسل عمل کرد

الان دوباره تو رویان از اسپرم داده گفتن یکم ضعیفی

خیلیا تونو واسه امضاتون لایک میکنم💖
من پنج ساله نازایی دارم شوهرمم دوسال پیش واریکوسل عمل کرد الان دوباره تو رویان از اسپرم داده گفتن ی ...

انشالله ب زودی باردار میشی منم تقریبا۹ ماهه اقدامم امروز دیگ رفتم متخصص نازایی بهم گفت باوضعیت تخمدان هات اصلا نباید وقتو از دست بدی..هزینه های رویان چجوریه؟ویزیت دکترا و سونوهاش امروز واژینال از من گرفت ۱۰۰ تومن ویزیتشم ۵۰..ازمایشم ک گرون چند روز دیگ هم باید باز برم پیشش بازم ویزیت و سونو خدا کنه حداقل جواب بگیرم 

من پنج ساله نازایی دارم شوهرمم دوسال پیش واریکوسل عمل کرد الان دوباره تو رویان از اسپرم داده گفتن ی ...

واسه شوهرمم از اسپرم داد ولی چون روزه میگیرع تو روز ک‌نمیشه بره گفت این ماه فعلا من دارو بخورم اگ نشد دیگ ماه بعدی شوهرم بره از بده ابن سینا