maarryyaamm مدیر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 53 پست خانوما بیاید بگید مهریه تون چقدره به نظرتون معیار تعیین عدد مهریه چیه؟با اینکه بگیم هر چی تو دوران زناشویی به دست آورده نصف بشه موافقین؟؟؟ کی اینو مهرش کرده 1399/02/16 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maarryyaamm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 اینو مهریت کنی موقع طلاق همرو میزنه به نام پدرش چیزی بهت نده. مهریه واسه اینه پولدار شد پرتت نکنه بی ... مهریه ات چقدره؟؟ اگه ازدواج نکردی بگو ند نظرت چقدره؟؟
tayra_shaylin عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4546 فکر نکنم خب مادرش فوت کنه به خواهر و برادراشم ارث میرسه 😐 ممکنه کسی ایتقدر لج کنه؟؟ یمورد تازگی تو همین نی نی سایت بود میگفت شوهرش هرچی میخره میزنه بنام مادرش
maarryyaamm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 اما کلا اینا همش الکی...مردا اگر نخوان مهریه رو نمیدن، بیشتر سعی کن روی آدم بودن و شناخت طرف وقت بزا ... قطعا حرف شما درسته طرف آدم با شعور باشه ولی اینطوریم تیست ک نخوان ندن! این همه مردا هست ک ماه به ماه باید قسط بدن همسایه ما خونه شو فروخت چون مجبور بود مهریه بده
maarryyaamm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 یمورد تازگی تو همین نی نی سایت بود میگفت شوهرش هرچی میخره میزنه بنام مادرش چ عجیب چقدر سخت میشه زندگی به همچین آدمی که برای تو تو زندگی مشترکتون حقی قائل نباشه
tayra_shaylin عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4546 من مجردم ولي خانواده ما مهريه ميگن ملك و حق طلاق اون حق تصنيف اموال بدرد نميخوره چون مردي كه مارمو ... ملک اگ مسکلدار باشه سندش یا طرح خرابی باشه یا اینجورچیزا چی مثلا چنتا صاحب داشته باشه چی
fahimeh20 عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 269 اینو مهریت کنی موقع طلاق همرو میزنه به نام پدرش چیزی بهت نده. مهریه واسه اینه پولدار شد پرتت نکنه بی ... مردی که بخواد به خاطر مهریه پای ادم واسته، همون بهتر که وانسته بره به درک..قبول دارین؟
tayra_shaylin عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4546 چ عجیب چقدر سخت میشه زندگی به همچین آدمی که برای تو تو زندگی مشترکتون حقی قائل نباشه بنده خدا راهنمایی خاسته بود هممون گیرکرده بودیم چی بهش بگیم
maarryyaamm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 من مجردم ولي خانواده ما مهريه ميگن ملك و حق طلاق اون حق تصنيف اموال بدرد نميخوره چون مردي كه مارمو ... خب ممکنه بعدا ملک ر بفروشین بزرگ تر بگیرین یا اصلا طرف خونه نداشته باشه یا از دست بدین حالا به ی دلیلیسکه به نظرم بهتره
fahimeh20 عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 269 بنده خدا راهنمایی خاسته بود هممون گیرکرده بودیم چی بهش بگیم شوهر دوست منم همینجوریه...خیلی وحشتناک
maarryyaamm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 مردی که بخواد به خاطر مهریه پای ادم واسته، همون بهتر که وانسته بره به درک..قبول دارین؟ من قبول دارم حرفتو ولی حداقل میتونی اون پول میشه پشتوانت من مردی رو دیدم ک زنشو هیدتهدید به طلاق میکرد زنی ک خانوادش رو گذاشته بود کنار به خاطر این خب کار زنه خوب نبوده ولی اگه نهریه باشه اینقدر راحت نمیگه طلاقتو میدم و بره پی هرزه بازیش
tayra_shaylin عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4546 خب ممکنه بعدا ملک ر بفروشین بزرگ تر بگیرین یا اصلا طرف خونه نداشته باشه یا از دست بدین حالا به ... زلزله 😞
fahimeh20 عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 269 من قبول دارم حرفتو ولی حداقل میتونی اون پول میشه پشتوانت من مردی رو دیدم ک زنشو هیدتهد ... مهریه که حتما باید باشه.درست میگیولی میگن ادم باید خوش شانس باشه که پسر خوب گیرش بیاد
maarryyaamm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 عزیزم.در حالت معمول هم هرچی تو دوران متاهلی دراورده باشه نصفش مال شماست..مهریه باید سر جای خودش باشه ... اینو تو دادگاه نمیتونی بگیری ک من ک هنوز ازدواج نکردم ولی چون شاغلم هر چی بخریم همونجا حق م رو به نام خودم میکنم
maarryyaamm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1623 دوست بودیم خودت بهش گفتییا خانوادت عنوان کردن؟خانواده شوهرت میدونن؟ مخالفتی چیزی نکردن؟ببخشید خیلی سوال شد ☹
fahimeh20 عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 269 اینو تو دادگاه نمیتونی بگیری ک من ک هنوز ازدواج نکردم ولی چون شاغلم هر چی بخریم همونجا ... اگر مرد بخواد طلاق بده باید نصف داراییش بده بهت..اصلا جزو شرکط ازدواج تو سند ازدواج ثبت شده..