2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 53 پست
اگر مرد بخواد طلاق بده باید نصف داراییش بده بهت..اصلا جزو شرکط ازدواج تو سند ازدواج ثبت شده..

نه عزیزم 

جز شروط نیست 

خودت میتونی اینو بخوای و تو عقدنامه ات اضافه کتی 

خودت بهش گفتی یا خانوادت عنوان کردن؟ خانواده شوهرت میدونن؟ مخالفتی چیزی نکردن؟ ببخشید خیلی سوال ش ...

خودم گفتم گلم. بله میدونن. نه عزیزم چیزی نگفتن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه ات چقدره؟؟  اگه ازدواج نکردی بگو ند نظرت چقدره؟؟

راستش یادم نیست پدرم نوشت . مقدارش به طایفتون بستگی داره ولی فقط میشه رو این موضوع اتکا کرد که حداقل بخاطرش دو روز دیگه تو سختیا جا نمیزنه .مردای الانی زود تو سختیا جا میزنن . شوهر من خودش چند بار فشار مالیو قسطو همه چی فشار آوردو بیکار شده بود خودشو باخت گفت شرایطمون سخته جداشیم با هم دوست باشیم😐

راستش یادم نیست پدرم نوشت . مقدارش به طایفتون بستگی داره ولی فقط میشه رو این موضوع اتکا کرد که حداقل ...

دوست باشیم 😐😐😐

من خودم به نظرم صد تا خوبه 

مهریه مادرم  و خاله ام صد و چهارده تا بود 

زن دایی ام سیصد تا 

۱۱۰ تا با حق کار و تحصیل منطقی...

به نظزت رو حق طلاق پا فشاری کنم؟؟ یا نه 

از ی طرف میگم واقعا بد باشه اون موقع یجوری طلاق میگیرم

و شاید آدم خوبی باشه ولی با حق طلاق مخالفه 

از ی طرف میگم خب مس این آدم سلطه گره بهش نه بگم 

نظرت چیه ؟

دوست باشیم 😐😐😐 من خودم به نظرم صد تا خوبه  مهریه مادرم  و خاله ام صد و چهارده تا بود& ...

ما آخه قبل ازدواجم دوست بودیم خیلی خرجم میکرد. گفت دوست باشیم پول جمع کردم دوباره بگیرمت منم گفتم ازت جداشم شاید بدن منو به یکی دیگه ترسید گفت نه جدا نشیم😁😁😁😁 ولی از وقتی باردار شدم شرایط سخت میشه میگم ببر منو بذار خونه مادرم میگه نه میترسم بری دیگه برنگردی مصمم تر و پر تلاشتر شده انگاری.

۱۱۴ هم خوبه .

به نظزت رو حق طلاق پا فشاری کنم؟؟ یا نه  از ی طرف میگم واقعا بد باشه اون موقع یجوری طلاق میگیر ...

اگه مخالف پا فشاری نکن..

من که پیشنهاد ندادم اما بعد ازدواج که حرفش پیش اومد شوهرم گفت زنی که از الان به طلاق فک کنه خطرناک😅😅

تازه یه چیزی هم فهمیدم میگن حق طلاق هم باید خیلی حواست باشه حتما ثبت محضری سفت و محکمی باشه وگرنه اصلا ارزشی نداره.

البته خیلی از اقایون هم منطقی هستن و به این نظر طرف احترتم میزارن و قبول میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز