2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 53 پست
خب ممکنه بعدا ملک ر بفروشین بزرگ تر بگیرین  یا اصلا طرف خونه نداشته باشه یا از دست بدین حالا به ...

خب با كسي كه خونه نداره فاميل ما ازدواج نميكنن

خونه هم اگه بفروشن بزرگتر بگيرن بازم به اندازه همون خونه اولي بايد به نام زن باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اینکه شرایط ضمن عقد موجود در عقدنامه بهددرد نمیخوره

من دقیق اطلاع ندارم ولی از وکیلی شنیدم که شرط تنصیف اموال اگر درست تنظیم بشه نمیشه از زیرش دررفت

میتونی مهریه نگیری به جاش حق تنصیف و طلاق بگیری

ولی بهتره بدی یه وکیل متن رو برات تنظیم کنه و ثبتش کنی

حق تصنیف بهتره یا صد تا سکه

عزیزم من تخصصم نیست این چیزا براساس مطالعاتم میگم

ظاهرا اخیرا دریافت مهریه خیلی سخت شده قسطای طولانی مدت میبندن با مقدار کم. البته اگر مردی مال واموال داشته باشه به نام خودش میشه همشو دریافت کرد.

ی پیج اینستاگرام بهت پیشنهاد میدم اونجا مطالبش به درد میخوره

hoghoghekarbordi

عزیزم من تخصصم نیست این چیزا براساس مطالعاتم میگم ظاهرا اخیرا دریافت مهریه خیلی سخت شده قسطای طولان ...

مرسی بابت راهنمایی ات

الان بحثم گرفتن مهریه نیست 

اینه ک بر چه اساسی تعیین کنم ! فک و فامیل؟ 

یا به عنوان ی پشتواته 

مرسی بابت راهنمایی ات الان بحثم گرفتن مهریه نیست  اینه ک بر چه اساسی تعیین کنم ! فک و فامیل؟& ...

خواهش می‌کنم عزیزم

اول اینکه بیخیال حرف فک و فامیل شو😅

درمورد قوانین هم یه کم تحقیق کن

من خودم چیزی که برای خودم مد نظرم اینه که در وهله‌ی اول پشتوانه‌ی مالی داشته باشم

بعدم به نظرم بتونی حق طلاق رو جوری تنظیم کنی که درصورتی که آقا بخواد طلاق بده مهریه بده ولی اگه خود خانم بخواد درخواست بده مهریه بخشیده میشه.

وکالت در طلاق هم حتما بلاعزل باشه.

اینطوری منصفانه هست فکر نمیکنم آقا هم نخواد بپذیره

یه راه حل دیگه هم تنصیف اموال مشترکه.

بهتر هم هست هرکدوم رو خواسی تنظیم کنی بدی یه نفر که تخصصشه این کارو انجام بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز