2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 53 پست
اینو مهریت کنی موقع طلاق همرو میزنه به نام پدرش چیزی بهت نده. مهریه واسه اینه پولدار شد پرتت نکنه بی ...

مهریه ات چقدره؟؟ 

اگه ازدواج نکردی بگو ند نظرت چقدره؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اما کلا اینا همش الکی...مردا اگر نخوان مهریه رو نمیدن، بیشتر سعی کن روی آدم بودن و شناخت طرف وقت بزا ...

قطعا حرف شما درسته طرف آدم با شعور باشه 

ولی اینطوریم تیست ک نخوان ندن! این همه مردا هست ک ماه به ماه باید قسط بدن 

همسایه ما خونه شو فروخت چون مجبور بود مهریه بده 

یمورد تازگی تو همین نی نی سایت بود میگفت شوهرش هرچی میخره میزنه بنام مادرش 

چ عجیب 

چقدر سخت میشه زندگی به همچین آدمی که برای تو تو زندگی مشترکتون حقی قائل نباشه 

من مجردم ولي خانواده ما مهريه ميگن ملك و حق طلاق اون حق تصنيف اموال بدرد نميخوره چون مردي كه مارمو ...

ملک اگ مسکلدار باشه سندش یا طرح خرابی باشه یا اینجورچیزا چی مثلا چنتا صاحب داشته باشه چی

اینو مهریت کنی موقع طلاق همرو میزنه به نام پدرش چیزی بهت نده. مهریه واسه اینه پولدار شد پرتت نکنه بی ...

مردی که بخواد به خاطر مهریه پای ادم واسته، همون بهتر که وانسته بره به درک..قبول دارین؟

من مجردم ولي خانواده ما مهريه ميگن ملك و حق طلاق اون حق تصنيف اموال بدرد نميخوره چون مردي كه مارمو ...

خب ممکنه بعدا ملک ر بفروشین بزرگ تر بگیرین  یا اصلا طرف خونه نداشته باشه یا از دست بدین حالا به ی دلیلی

سکه به نظرم بهتره 

مردی که بخواد به خاطر مهریه پای ادم واسته، همون بهتر که وانسته بره به درک..قبول دارین؟

من قبول دارم حرفتو 

ولی حداقل میتونی اون پول میشه پشتوانت 

من مردی رو دیدم ک زنشو هیدتهدید به طلاق میکرد زنی ک خانوادش رو گذاشته بود کنار به خاطر این 

خب کار زنه خوب نبوده 

ولی اگه نهریه باشه اینقدر راحت نمیگه طلاقتو میدم و بره پی هرزه بازیش

من قبول دارم حرفتو  ولی حداقل میتونی اون پول میشه پشتوانت  من مردی رو دیدم ک زنشو هیدتهد ...

مهریه که حتما باید باشه.درست میگی

ولی میگن ادم باید خوش شانس باشه که پسر خوب گیرش بیاد

عزیزم.در حالت معمول هم هرچی تو دوران متاهلی دراورده باشه نصفش مال شماست..مهریه باید سر جای خودش باشه ...

اینو تو دادگاه نمیتونی بگیری ک 

من ک هنوز ازدواج نکردم ولی چون شاغلم هر چی بخریم  همونجا حق م رو به نام خودم میکنم 

اینو تو دادگاه نمیتونی بگیری ک  من ک هنوز ازدواج نکردم ولی چون شاغلم هر چی بخریم  همونجا ...

اگر مرد بخواد طلاق بده باید نصف داراییش بده بهت..اصلا جزو شرکط ازدواج تو سند ازدواج ثبت شده..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز