2777
2789
عنوان

وسواس

72 بازدید | 5 پست

بچه ها من خیلی خیلی وسواسم. خیلی هم اذیتم. اگ دسشویی میرم. بعد باید دسشویی میشورم.. بعد میرم حموم. تو همه چی هم وسواس دارم.. چکارکنم. راهنمایی کنید.. توروخدا

دوست عزیز فقط ارزیابی وسواس یک ساعت و نیم زمان میخواد، درمانش زیر سه بیست جلسه نمیشه. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ببخشید نفهمیدم؟؟ 

باید بری پیش روانشناس بالینی خوب، حدود دو جلسه 45 دقیقه ای ارزیابی میکنه و حدوداً از جلسه سوم درمان شروع میشه و تا حدود سه ماه طول میکشه. تنها راه درمان وسواس در این حد رواندرمانی هست

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

برا درمان وسواس فکری سوره حدید رو خیلی بخونید. همین‌طور سوره ی ناس رو.

علاوه بر اون سبک زندگی و تغذیتونم تغییر بدین ان شاءالله خوب خوب میشین. این دو تاپیکو بخونید ان شاءالله برا تغییر تغذیه کمکتون می کنه. 

یه کلیپی هم از رائفی پور تو نت هست بزنید درمان وسواس رائفی پور، اونو گوش کنید ان شاءالله خوب میشید.

در کنارش اصلاح تغذیه هم حتمااا باید داشته باشید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5419890/رهایی-از-افکار-وسواسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.