2777
2789
اکثرا ۲۹ و یا ۳۰ و اصلا سرکلاژ نمیکنن میگن لب مرزه من الان با همین سرویکس دارم همه کار میکنم پسر اول ...

اتفاقا ب منم گفتش لب مرزی.دعام کنید.منم فقط دارم تستراحت میکنم. بچه اولمم هستش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اتفاقا ب منم گفتش لب مرزی.دعام کنید.منم فقط دارم تستراحت میکنم. بچه اولمم هستش

محتاجیم به دعا قابل باشم چشم حتما دعات میکنم به موقعه و راحت زایمان کنی و نی نی قشنگتو بغل بگیری بارداری اول استرس داره منم همین جوری بودم ولی اصلا تحمل استراحت و اینا رو نداشتم ولی بارداری دوم اصلا یادت میره بارداری 

محتاجیم به دعا قابل باشم چشم حتما دعات میکنم به موقعه و راحت زایمان کنی و نی نی قشنگتو بغل بگیری بار ...

ممنون گلم خخخخخیییلی ارومم  کردی خدا بچه هاتو برات نگه داره

وای عزیزم چقققد خوب بخدا‌.من یه سونو انجام دادم دکتره گفت شکمی معلوم نیست و باید واژینال انجام بدی و ...

عزیزم ملاک تصمیم گیری فقط سونوی واژیناله اصلا دکترت قابل اعتماد نیست متاسفانه

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون

ضمنا منم با طول سرویکس ۲۴ دارم استراحت میکنم اونم نه مطلق.فقط سرپا وانمیستم و نزدیکی ندارم و خم و راست نمیشم و وسیله بلند نمیکنم

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
ضمنا منم با طول سرویکس ۲۴ دارم استراحت میکنم اونم نه مطلق.فقط سرپا وانمیستم و نزدیکی ندارم و خم و را ...

خواهشم میکنم بهم پیام بدین .میخوام بدونم وضعیت شمارو.کو اینوه دکترتون چه توصیه ای کرده