2789
زیر ۲۵ رو سرکلاژ میکنن...استراحت کن عزیزم چیزای سنگین بلند نکن...همش چند ماهه میگذره ولی دور از جون ...

مرسی عزیزم.دارم استراحت میکنم.فقط برا خوردن و دسشویی پا میشم.ولی بس دراز کشیدم کمرم گرفته.خیلی ب خرف زدن با یکی احتیاج دارم.من یکهفنه دیگه ۵ ماهم تمومه

من پسر اولم طول سرویکس 18 هفته 30 بود دوهفته استراحت کردم شد 33 تو این بارداریمم تو ۱۲ هفته 30 بود ب ...

وای من فدات بشم.چقد امیدوارم کردین شما.منم دارم فقط استراحت میکنم .زایمانت خوب میش رفت ب موفع بود؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم.دارم استراحت میکنم.فقط برا خوردن و دسشویی پا میشم.ولی بس دراز کشیدم کمرم گرفته.خیلی ب خرف ...

فداتشم اینم میگذره پیش خودت فکر کن چند ماه دیگه جوجه میاد اونوقت دیگه آرزو داری بخوابی و استراحت کنی 

ایشالا منم مثل شما باشم منم نی نیم پسره

انقد نگران نباش منم مثل توام،ادم ميشناسم با سرويكس ٢٦ هيچيشم نشد،استرس نده به اون طفل معصوم،بخدا ديونمون كردن اين سونو ها كاش ٣٠ سال پيش باردار بوديم از دنيا بيخبر،هفته ى ٢٦ ام از صب تكون نخوره نشسته بودم داشتم غصه ميخوردم بعد به خودم گفتم چه گيرى دادى به طفلى خوب خوابه لابد😀

انقد نگران نباش منم مثل توام،ادم ميشناسم با سرويكس ٢٦ هيچيشم نشد،استرس نده به اون طفل معصوم،بخدا ديو ...

شما چند هفته ای؟سرویکست چنده؟انگار دکترا برا مولش هی میگن سرکلاژ اخه قدیما سرکلاژ کجا بود 

وای من فدات بشم.چقد امیدوارم کردین شما.منم دارم فقط استراحت میکنم .زایمانت خوب میش رفت ب موفع بود؟

خدا نکنه عزیزم انشاالله صحیح و سالم کوچولوتو بغل میگیری اگه استرس داری استراحت کن مثلا پله نرو زیاد سر پا نمون چیز سنگین بلند نکن و دسشویی فرنگی استفاده کن البته من هیچ کدوم از اینا رو رعایت نکردم خدارو شکر اتفاقی نیوفتاد زایمانمم ۳۹ هفته و سه روز تازه با دارو اینا هم دنیا نیومد سزارین شدم دهانه رحم باز نمیشد 

خدا نکنه عزیزم انشاالله صحیح و سالم کوچولوتو بغل میگیری اگه استرس داری استراحت کن مثلا پله نرو زیاد ...

وای عزیزم چقققد خوب بخدا‌.من یه سونو انجام دادم دکتره گفت شکمی معلوم نیست و باید واژینال انجام بدی ولی بنظر میاد ک ۲۹ هستش.ب دکترم زنگ زدم بدون اینکه حتی دهانه رحمم چک کنه  و سونو واژینال انجام بده فوری گفت هزینش یک و خورده ایه بیا بستری شو تا سرکلاژت کنم.اصلا موندم توش و تصمیم گرفتم فقط مراعات کنم

وای عزیزم چقققد خوب بخدا‌.من یه سونو انجام دادم دکتره گفت شکمی معلوم نیست و باید واژینال انجام بدی و ...

اکثرا ۲۹ و یا ۳۰ و اصلا سرکلاژ نمیکنن میگن لب مرزه من الان با همین سرویکس دارم همه کار میکنم پسر اولم 20 ماهشه کلی رسیدگی و بغل میخواد تازه تکرار رفتم گفت شده 33 فقط نگران نباش توکل به خدا