همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اتفاقا ب منم گفتش لب مرزی.دعام کنید.منم فقط دارم تستراحت میکنم. بچه اولمم هستش
محتاجیم به دعا قابل باشم چشم حتما دعات میکنم به موقعه و راحت زایمان کنی و نی نی قشنگتو بغل بگیری بارداری اول استرس داره منم همین جوری بودم ولی اصلا تحمل استراحت و اینا رو نداشتم ولی بارداری دوم اصلا یادت میره بارداری
وای عزیزم چقققد خوب بخدا.من یه سونو انجام دادم دکتره گفت شکمی معلوم نیست و باید واژینال انجام بدی و ...
عزیزم ملاک تصمیم گیری فقط سونوی واژیناله اصلا دکترت قابل اعتماد نیست متاسفانه
استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
ضمنا منم با طول سرویکس ۲۴ دارم استراحت میکنم اونم نه مطلق.فقط سرپا وانمیستم و نزدیکی ندارم و خم و راست نمیشم و وسیله بلند نمیکنم
استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون