خوش سلیقه ای من تا این سن اصلا النگو دستم نکردم ولی نمی دونم چم شده هوس کردم میخوام ساده و شی ...
منم قبلا اصلا النگو دوست نداشتم دو تا النگو داشتم قبلا با تک پوش نمینداختم اصلا.خونه خریدیم فروختم همه طلاهامو فقط حلقم مونده بود. بعدش اینارو گرفتم اینارو دوست دارم نمیدونم چرا خخخ
منم قبلا اصلا النگو دوست نداشتم دو تا النگو داشتم قبلا با تک پوش نمینداختم اصلا.خونه خریدیم فروختم ه ...
چون خیلی خوشگلن
نسیم شهر نزدیکای اسلامشهره دیگه؟
میدونم شوهرم نمیاد با دهن روزه☹
ای کاش همین طرفا پیدا کنم این شکلی
کلا چند گرمه قیمت آخرش چقدر دراومد ؟
ببخشید من چقدر سوال پرسیدم ازت🙈
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
۲۰ دیقه با نسیم شهر فاصله داره کجای تهرانی؟با انگشتر شد ۱۲ گرم .بابای دوستم بود کمتر کشید روش .
منطقه دو
خیلی سختمه بیام تا اونجا
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
[QUOTE=135294892]مرسی عزیزم.جدا؟باآبلیمو تمیزوبراق میشه؟چه جالب.امتحان میکنم.البته براق تره.توعکس تیره افتاد[/QUOTEاره عزیزم من انگشترمو میندازم تو یه لیوان ابلیمو از روز اولم بیشتر برق میزنه
متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
بچهها طلاهاتون همگی قشنگ بود امیدوارم به شادی دست کنید و روز به روز زیادتر بشن💓💓💓💓
من اگه برم بازار زرگری سیر نمیشم خیلی از دیدن طلا ذوق میکنم فکر کنم اگه هر خانم یه مغازه طلافروشی داشت هیچ موقع افسردگی نمیگرفت و بیمار هم نمیشد😂😂😂😂😅
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ