2777
2789
بچها بزارم عکس طلا هامو نظر میدید ؟؟

آره بزار 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چقدرم خوشگلن 

منم همین مدلی ساده دوست دارم 

از کجا خریدی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دست دوم میخوام بخرم.البته نه برای خودم برای پسرم.به عنوان سرمایه.چون اجرت طلای نو بسیاربالاس

پس از الان مبارک چ مادر اینده نگری🥰

هنوز دیر نیست هنوز صبر من ب قامت بلند آرزوست
نه نازک نیستن خوبن فقط طرح ساده ای داره 

من خیلی خوشم اومد اگه تهرانی بهم آدرس بده برم همینو بخرم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

خوش سلیقه ای 

من تا این سن اصلا النگو دستم نکردم ولی نمی دونم چم شده هوس کردم میخوام ساده و شیک باشه

خیلی قشنگه مبارک باشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نسیم شهر خیابان چهارده متری اول خیابونه طلا فروشی شریفی

خداکنه شوهرم بیاد 

آدرسشو سیو میکنم 

مرسی عزیزم با دل خوش استفاده کنی😍