من همیشه النگو میخریدم همه میگفتن خیلی زیباست ولی اینبار زدم به کاهدون
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بچه ها من ۲ تومن دارم طلا بخرم؟ فکر کنم بتونم از این گوشواره کوچیک اندازه عدس بگیرم🤣
اتفاقا گوشواره خوبی میتونی بگیری از چند طلا فروش بپرس سعی کن کار شلوغ و کار شده بر نداری که اجرتش بالا نباشه عوضش میتونی پول کمتری بدی گرم بیشتری بگیری
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من دیروز با هشت میلیون و دویست هزار سه تا النگو خریدم و ی انگشتر
وای مبارکه
عکسشو داری؟ زیاد نازک نیست؟
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره